Плевенският кмет поиска Румен Петков да си свали имунитета, щял да го съди

  • 05 юли 2011 15:44

  • 789
  • 0
Плевенският кмет поиска Румен Петков да си свали имунитета, щял да го съди
© Булфото

Причината са множеството обявени пред медиите сигнали на Петков за нередности в действията на местната администрация, които са неверни според плевенския градоначалник.

Ще заведа дело за клевета срещу Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в в Районен съд - Плевен, беше категоричен Найден Зеленогорски. Той предложи на Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в да депозира писмено съгласието си пред председателя на Народното събрание Цецка Цачева да бъде свален имунитетът му, което ще даде възможност срещу депутата от левицата да бъде възбудено наказателно преследване.

„В противен случай ще считам, че Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в е клеветник, който се крие зад имунитета си и няма смелостта и достойнството да отговаря за думите и постъпките си", каза още плевенският кмет.

Народният представител Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в внесе сигнал до главния прокурор Борис ВелчевБорис Велчев   Борис Владимиров Велчев е  роден в София. Доцент, доктор по право. Баща му Владимир Велчев за злоупотреба с детски труд от страна на плевенския кмет, както и за съмнение за корупционни практики в общината. Червеният депутат подаде сигнали и до Министерство на труда и социалната политика, както и до просветното министерство.

Последвайте канала на

Десислава Станева
789 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини