Уволниха шефове в Центъра за градска мобилност заради скандала с "Карат С"

  • 20 ноември 2012 17:16

  • 1948
  • 2
Уволниха шефове в Центъра за градска мобилност заради скандала с "Карат С"
©

Съветът на директорите на "Център за градска мобилност" ЕАД беше запознат на свое заседание днес с резултатите от проверката на реда и организацията и начина на изчисляване на задълженията към транспортните оператори за периода от 01. 01. 2012 г. до 30. 06. 2012 г. Пред членовете на съвета беше представен и докладът на одитния комитет към дружеството, във връзка с начислените лихви по задължения към "Карат С" АД, съобщиха от пресцентъра на Центъра за градска мобилност.

Съветът на директорите единодушно реши, че приема предложението на изпълнителния директор на дружеството – Симеон Арнаудов за освобождаване на зам.-изпълнителния директор Николай Костов. Съветът на директорите беше информиран, че ръководителят на направление "Икономическо и АСТП" - Методи Аврамов е подал заявление за освобождаване на заеманата от него длъжност на 13. 11. 2012 г, и прие неговата оставка. На изпълнителния директор беше възложено образуването на дисциплинарно производство срещу ръководителя на отдел "Икономически разчети и контрол" във връзка с резултатите от направената проверка от Столичната община, съобщават още от Центъра за градска мобилност.

Припомняме, че скандалът със счетоводните неточности гръмна в края на октомври, а общинският съветник от БСП Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в заяви, че частният превозвач е спонсор на ГЕРБ. Опозицията заплаши да сезира прокуратурата и Сметната палата, тъй като подписаният договор нарушава законите и ще ощети Столична община с над 2 милиона лева.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1948 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ДЯДО ГРОЗ

2012.11.20 | 23:01

2
Имаше период,през коойто автобус № 26 пътуваше от Н.Искър до Централна гара,като по този начин конкурираше маршрутки №№ 18 И 37.Да каже Николай Костов-кой му подшушна да съкрати маршрута на № 26 само до Илиенци,та раздрънканите маршрутки да не губят клиентелата си!
ицо

2012.11.20 | 23:01

1
тези които работят ги уволняват за сметка на други.

Добави коментар

Водещи новини