Акад. Денков и Благомир Коцев решаваха задачи в Математическата гимназия във Варна

  • 22 януари 2024 15:25

  • 1252
  • 2
Акад. Денков и Благомир Коцев решаваха задачи в Математическата гимназия във Варна
© Bulphoto

Премиерът акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С заедно с кмета на Варна Благомир КоцевБлагомир КоцевБлагомир Коцев е новият кмет на Община Варна, като бе избран с 53.06% на балотажа на местните избори и зам.-кмета Павел Попов се включиха днес в състезание по решаване на задачи с ученици от Математическата гимназия "Д-р Петър Берон" в града.

Гостите бяха разпределени чрез жребий в сборните отбори на младежи от 6 до 12 клас. Условието на състезанието беше да се решат по три задачи за 20 минути. Журито, което оценяваше отборите, бе съставено от ученици, печелили медали на национални и международни състезания.

Резултатите показаха, че отборът на премиера, наречен "Знам", заема второто място. Призът спечелиха състезателите от "Мога", в чиито редици бе зам.-кметът Попов. Отборът "Искам" с кмета Благомир КоцевБлагомир КоцевБлагомир Коцев е новият кмет на Община Варна, като бе избран с 53.06% на балотажа на местните избори бяха класирани трети.

Премиерът Николай Денков - на посещение във Варна

Преди състезанието премиерът разгледа многофункционалния корпус на гимназията и STEM центъра за технологии в креативните индустрии.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1252 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.01.22 | 15:38

2
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
доган мангала

2024.01.22 | 15:31

1
НИЩО НЕ СТАВА ДЕНКОВ ОТ ТЕБ

Добави коментар

Водещи новини