Трябва ли децата да учат за корупция?

  • 03 декември 2019 13:02

  • 277
  • 0
Трябва ли децата да учат за корупция?
© Pixabay

Двамата кандидати за председател на КПКОНПИ Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в и Станислав Найденов коментираха възможността ученици да учат за корупцията.

Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в смята, че не е привърженик на антикорупционно обучение от ранна детска възраст. "Да четат и пишат, да знаят кое е добро и зло" е приоритет за децата в началния етап, смята главният прокурор. По думите му в по-горните класове може да има някакъв вид насоки за антикорупция, но да не се навлиза в дълбоки разсъждения.

"Дайте да не бъдем по католици от Папата", заяви Цацаров.

Цацаров поиска всички служители на КПКОНПИ да бъдат подлагани на проверки

Станислав Найденов обяви, че обучение по антикорупция може да бъде въведено след 10 клас. "Децата в предучилищна възраст въобще не бива да чуват тази лоша дума корупция", коментира той.

Днес в парламента двамата кандидати за шеф на антикорупционната комисия бяха изслушани в ресорната комисия. Те изложиха своята концепция и направиха предложения за промени. 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
277 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини