Нинова: Образованието и науката движат света напред

Образованието и науката движат света напред. Хората, които са се посветили на тази кауза, заслужават най-голямо уважение. Това написа в социалната мрежа "Фейсбук" лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Председателят на левицата уважи тържеството по случай началото на учебната година на гимназията, която е завършила - НГДЕК „Свети Константин Кирил Философ“. Събитието се състоя пред Национална библиотека "Св. св. Кирил и Методий".

"Скъпи учители, бъдете благословени за труда си. Но не бива да ги оставяме сами в тази трудна мисия. Ние, родителите, сме техния пръв помощник във възпитанието и образоването на децата ни. Семейството и семейната среда са неразделна част от отглеждането на здраво и умно поколение. Мили първокласници, скъпи ученици, четете и знайте: усилията ви днес, ще ви се върнат десетократно в бъдеще.

Образовани ученици днес, ще бъдете реализирани хора утре. Бъдете здрави и щастливи. На моите учители от Националната гимназия за древни езици и култури "Константин Кирил философ"- признателност и поклон.

Сигурно сме ви ядосвали понякога, но не ви посрамихме- в ученето и в резултатите. Пожелавам на учениците в класическата гимназия свободен дух, дръжте високо мотото на училището- "помогни ми да те возвися" и дерзaйте "per aspera ad astra" На добър час на всички", написа още Нинова.

Коментари

 1. 2019.09.16 | 17:00

  Lre откриnje топлата вода, madamme. Проблемът е, че в резултат на бандитската приватизация, за която имате голяма лична заслуга, държавата беше ограбена, а масовата безработица, която естествено последва, прогони младите по чужбина. Никога повече престъпници като вас-лично madamme, не бива да получават власт, иначе край с България.

 2. 2019.09.16 | 13:20

  Тази е на всяко гърне мерудия.

 3. 2019.09.16 | 13:04

  Импекса БСП Оод, я кажи на галева да си покаже диплома и какво образование има!!

 4. 2019.09.16 | 11:57

  Пък на мен ми се струва ,че Нинова (спокойно) може да допълни - а пък далаверата ,кражбата (приватизацията) ,сплетните ,демагогията ,лъжите и интригите ме движат мен (ако иска да е честна) .

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Образование

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет