Фандъкова: Инвестициите в образованието са най-важни

Министърът на образованието и науката Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 и столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска откриха новата учебна година в Първа английска езикова гимназия, предаде репортер на Novini.bg.
 
"Първият учебен ден е празник за всеки българин. От годините на българското възраждане до сега, няма семейство, което да не почита този светъл ден - празник на ума и сърцето. Благодарим на Столична община и лично на Фандъкова за завършването на проекта за ремонт на гимназията. Нека да се радваме и развиваме новата визия на България. Първа английска винаги е била еталон за интелигентност и традиции. На добър час", заяви директорът на Първа английска гимназия Нели Петрова.
 
 
Ученици подариха букети на кмета на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и министър Вълчев.
 

 

"Скъпи ученици, родители, гости и учители. Днес не е официален празник, но е най-празничният ден. Днес е денят с най-много вярва в бъдещето. Ние вярваме в образованието, много неща ни разделят, но желанието за образование на децата ни обединява. Желая ви енергия и сили, защото на тях се крепи бъдещето ни. Благодаря на родителите, защото вие подкрепяте децата към по-светло бъдеще. Учете ги да уважават учителите си. Желая всички ученици да се чувстват щастливи. Поздравявам Столична община и Фандъкова за ремонтираната материална база и за новата изградена част. Поздравление за това, което прави Столична община", заяви Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009.
 
 
"Уважаеми родители, ученици и учители, щастлива съм, че днес отново съм с вас. За втора година откриваме първи учебен ден с нова сграда. Инвестициите в образованието са най-важни. Днес е началото на развитие и разрастване. Уважаеми учители, вие имате трудната задача да намерите пътя на всеки ученик, да ги научите да ценят себе си, да уважават другите и да им покажете разликата между доброто и злото. Скъпи родители, знайте, че вашите деца са прекрасни. Всяко е отлично в своите способности - математика, езици, спорт и изкуство.Помогнете им да бъдат самостоятелни, да стоят зад каузи и да създават приятелства. Тази година изградихме нов корпус на вашето училище с 22 стаи и нов спортен салон. Пожелавам успешна учебна година - на добър час ", каза още кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.
 

Коментари

 1. 2019.09.16 | 12:35

  Томислав Дончев готви усилено преврат срещу просветния министър, мутро-седесарската банда е във вътрешно-партиен кютек за челните места.

 2. 2019.09.16 | 12:32

  В БЪЛГАРИЯ ОБРАЗОВАНИЕТО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, ЗАЩОТО ХОРАТА ЗАБОГАТЯВАТ САМО С ЧУЖДИ ПАРИ. ОСТАНАЛИТЕ НАПУСКАТ СТРАНАТА.

 3. 2019.09.16 | 12:29

  са гола' во'да.

 4. 2019.09.16 | 12:27

  използва първолаците за политическа предизборна пропаганда. Нема да мине, Йордане, ти вече отибана.

 5. 2019.09.16 | 11:39

  sandakova prestani sas tezi klisheta vav tazi darjava niama nujda vsicki da sa vishisti triabva da ima sandakova kfalificirani rabotnici i predi vsicko zanaiadcii drugoto e popolizam.

 6. 2019.09.16 | 11:11

  СЛЕД КАТО ТЯ Е ПОТЕНЦИАЛЕН КАДИДАТ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ ОТ ПП "ГЕРБ" ЗАЩО ПРИСЪСТВА С ПОЛИТИЧЕСКАТА ФИГУРА НА МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО ЗАЩОТО ТОЙ Е ДЕЙСТВАЩ МИНИСТЪР! КОЙ! ТОВА НЕ НАРУШАВА ЛИ ЗАКОНИТЕ В ДЪРЖАВАТА?
  НО СИГУРНОТО Е САМО ЕДНО - ТАКА КАКТО НА ПРАЗНИКА ОБЩИНА "ЛЮЛИН" ГЕРБЕРСКИЯ КМЕТ /УЖ ТОЙ Е ДЪРЖАВНО ЛИЦЕ/ ПРЕДСТАВИ ДЕПУТАТА ОТ ЕВРОПАРЛАМЕНТА ОТ ПП"ГЕРБ" НА ОБЩОНАРОДНИЯ МИТИНГ-ТЪРЖЕСТВО " И НЕ СЕ ПРОПУСНА НЕКОЛКОКРАТНОТО ПОДЧЕРТАВАНЕ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е! СЕГА В МОМЕНТА СЕ ПРОВЕЖДА МАСОВА ИНИЦИАТИВА ПАРТИЙНО-ДЪРЖАВНО-УПРАВЛЕНСКИТЕ ЛИЦА ДА ОТИВАТ ПРИ НАРОДА ..... НАВЯРНО СЕ ДОСЕЩАТЕ! В КВАРТАЛ "ФАКУЛТЕТА" ПО ГЛАВНАТА УЛИЦА "СУХОДОЛСКА" СЕ ПОКАЗВА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПЪТНОТО ПЛАТНО В СЪКРАТЕНИ СРОКОВЕ ПО ЛОЗУНГА " ДА НЕ ОСТАНЕ НИТО ЕДНА ДУПКА НЕЗАПЪЛНЕНА- ПОБЕДА" !

 7. 2019.09.16 | 11:04

  Не инвестициите са важни, в образованието са важни УЧИТЕЛИТЕ. Язък че си била "учителка" т.е. директорка, т.е. гербератска крадла.

 8. 2019.09.16 | 11:03

  Не инвестициите са важни, в образованието са важни УЧИТЕЛИТЕ. Язък че си била "учителка" т.е. директорка, т.е. гербератска крадла.

 9. 2019.09.16 | 10:48

  Сетила се Мара да се побара!

 10. 2019.09.16 | 10:02

  Какви инвестиции бе герберско кукувиче .С тия инвестиции и заплати за функционалните неграмотни учители и преподаватели произвеждате само функционални неграмотни ученици и студенти и опростачвате българскидеца и младежи .Произвеждате опростачени избиратели и нищо по-вече с тия инвестиции и заплати .

 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Образование

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет