Фандъкова: Инвестициите в образованието са най-важни

  • 16 септември 2019 09:24

  • 1609
  • 16
© Булфото (архив)
Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев и столичният кмет Йорданка Фандъкова откриха новата учебна година в Първа английска езикова гимназия, предаде репортер на Novini.bg.
 
"Първият учебен ден е празник за всеки българин. От годините на българското възраждане до сега, няма семейство, което да не почита този светъл ден - празник на ума и сърцето. Благодарим на Столична община и лично на Фандъкова за завършването на проекта за ремонт на гимназията. Нека да се радваме и развиваме новата визия на България. Първа английска винаги е била еталон за интелигентност и традиции. На добър час", заяви директорът на Първа английска гимназия Нели Петрова.
 
 
Ученици подариха букети на кмета на София Йорданка Фандъкова и министър Вълчев.
 

 

"Скъпи ученици, родители, гости и учители. Днес не е официален празник, но е най-празничният ден. Днес е денят с най-много вярва в бъдещето. Ние вярваме в образованието, много неща ни разделят, но желанието за образование на децата ни обединява. Желая ви енергия и сили, защото на тях се крепи бъдещето ни. Благодаря на родителите, защото вие подкрепяте децата към по-светло бъдеще. Учете ги да уважават учителите си. Желая всички ученици да се чувстват щастливи. Поздравявам Столична община и Фандъкова за ремонтираната материална база и за новата изградена част. Поздравление за това, което прави Столична община", заяви Красимир Вълчев.
 
 
"Уважаеми родители, ученици и учители, щастлива съм, че днес отново съм с вас. За втора година откриваме първи учебен ден с нова сграда. Инвестициите в образованието са най-важни. Днес е началото на развитие и разрастване. Уважаеми учители, вие имате трудната задача да намерите пътя на всеки ученик, да ги научите да ценят себе си, да уважават другите и да им покажете разликата между доброто и злото. Скъпи родители, знайте, че вашите деца са прекрасни. Всяко е отлично в своите способности - математика, езици, спорт и изкуство.Помогнете им да бъдат самостоятелни, да стоят зад каузи и да създават приятелства. Тази година изградихме нов корпус на вашето училище с 22 стаи и нов спортен салон. Пожелавам успешна учебна година - на добър час ", каза още кметът на София Йорданка Фандъкова.
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1609 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
Пак вътрешно-седесарски преврат

2019.09.16 | 12:35

16

Томислав Дончев готви усилено преврат срещу просветния министър, мутро-седесарската банда е във вътрешно-партиен кютек за челните места.

2019.09.16 | 12:32

15

В БЪЛГАРИЯ ОБРАЗОВАНИЕТО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, ЗАЩОТО ХОРАТА ЗАБОГАТЯВАТ САМО С ЧУЖДИ ПАРИ. ОСТАНАЛИТЕ НАПУСКАТ СТРАНАТА.

Пyтките на Бойко

2019.09.16 | 12:29

14

са гола' во'да.

Седесарската пръдла

2019.09.16 | 12:27

13

използва първолаците за политическа предизборна пропаганда. Нема да мине, Йордане, ти вече отибана.

2019.09.16 | 11:39

12

sandakova prestani sas tezi klisheta vav tazi darjava niama nujda vsicki da sa vishisti triabva da ima sandakova kfalificirani rabotnici i predi vsicko zanaiadcii drugoto e popolizam.

анонимен

2019.09.16 | 11:11

11

СЛЕД КАТО ТЯ Е ПОТЕНЦИАЛЕН КАДИДАТ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ ОТ ПП "ГЕРБ" ЗАЩО ПРИСЪСТВА С ПОЛИТИЧЕСКАТА ФИГУРА НА МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО ЗАЩОТО ТОЙ Е ДЕЙСТВАЩ МИНИСТЪР! КОЙ! ТОВА НЕ НАРУШАВА ЛИ ЗАКОНИТЕ В ДЪРЖАВАТА?
НО СИГУРНОТО Е САМО ЕДНО - ТАКА КАКТО НА ПРАЗНИКА ОБЩИНА "ЛЮЛИН" ГЕРБЕРСКИЯ КМЕТ /УЖ ТОЙ Е ДЪРЖАВНО ЛИЦЕ/ ПРЕДСТАВИ ДЕПУТАТА ОТ ЕВРОПАРЛАМЕНТА ОТ ПП"ГЕРБ" НА ОБЩОНАРОДНИЯ МИТИНГ-ТЪРЖЕСТВО " И НЕ СЕ ПРОПУСНА НЕКОЛКОКРАТНОТО ПОДЧЕРТАВАНЕ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е! СЕГА В МОМЕНТА СЕ ПРОВЕЖДА МАСОВА ИНИЦИАТИВА ПАРТИЙНО-ДЪРЖАВНО-УПРАВЛЕНСКИТЕ ЛИЦА ДА ОТИВАТ ПРИ НАРОДА ..... НАВЯРНО СЕ ДОСЕЩАТЕ! В КВАРТАЛ "ФАКУЛТЕТА" ПО ГЛАВНАТА УЛИЦА "СУХОДОЛСКА" СЕ ПОКАЗВА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПЪТНОТО ПЛАТНО В СЪКРАТЕНИ СРОКОВЕ ПО ЛОЗУНГА " ДА НЕ ОСТАНЕ НИТО ЕДНА ДУПКА НЕЗАПЪЛНЕНА- ПОБЕДА" !

Драган

2019.09.16 | 11:04

10

Не инвестициите са важни, в образованието са важни УЧИТЕЛИТЕ. Язък че си била "учителка" т.е. директорка, т.е. гербератска крадла.

Драган

2019.09.16 | 11:03

9

Не инвестициите са важни, в образованието са важни УЧИТЕЛИТЕ. Язък че си била "учителка" т.е. директорка, т.е. гербератска крадла.

Ех,Фандък,Фандък!

2019.09.16 | 10:48

8

Сетила се Мара да се побара!

2019.09.16 | 10:02

7

Какви инвестиции бе герберско кукувиче .С тия инвестиции и заплати за функционалните неграмотни учители и преподаватели произвеждате само функционални неграмотни ученици и студенти и опростачвате българскидеца и младежи .Произвеждате опростачени избиратели и нищо по-вече с тия инвестиции и заплати .

Добави коментар

Водещи новини