Министър Вълчев ще посети училища и детски градини в област Смолян

  • 20 ноември 2018 15:34

  • 483
  • 0
Министър Вълчев ще посети училища и детски градини в област Смолян
© МОН, архив

Министърът на образованието и науката Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 ще посети училища и детски градини в област Смолян на 22 и 23 ноември 2018 г. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството.

На 22 ноември министър Вълчев ще бъде в детска градина „Радост“ и в ОУ „Васил Левски“ в Златоград, ще посети СУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Рудозем и ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в село Смилян. 

На 23 ноември министърът ще се срещне с учители в ОУ „Христо Ботев“ в село Късак, ще посети Професионалната гимназия по електротехника и СУ „Христо Ботев“ в Девин. В рамките на визитата министър Вълчев ще проведе работни срещи с учители и директори на образователни институции от общините Смолян, Рудозем, Девин и Борино. 

На 21 ноември след обяд министър Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 ще се включи в честванията по случай 106 години от Освобождението на Златоградския край в град Златоград. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
483 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини