Бивша директорка на детска градина показа смс-и, с които й е оказван натиск за прием на деца

  • 03 януари 2018 07:47

  • 15751
  • 15
Бивша директорка на детска градина показа смс-и, с които й е оказван натиск за прием на деца
©

Децата в детските градини се приемат с документи по правилата на Столична община, но върху се оказва натиск. Тук съм, за да докажа думите си за оказван натиск от служители на общината за приема на деца. Това заяви Мариана Иванова, бивша директорка на детска градина "Зорница" в столицата.

В ефира на БТВ уволнената директорка заяви, че е била принудена да приема определени деца. „Натискът е вербален. Първо се провежда разговор по телефона, след това се изпраща смс. Много колеги сме притискани да надвишим квотата на деца с хронични заболявания, която е 10 в градина.

Иванова показа съобщенията, които са й били изпращани. Те са изпратени от кмета на район Овча купел Семерджиева, от Ирен Николова, експерт в Столична община. Това се е случвало през 2016 година.

Г-жа Мария Минчева, директор на дирекция "Образование" в Столичната община дава своите нареждания, разговаря по телефона или кара своите служители да изпращат смс-и, стана ясно от думите на уволнената директорка.

„Имам вина дотолкова, доколкото не съм изнесла фактите по-рано. Ние сме атакувани най-вече от експерти, а директорите сме бушони. Бяха атакувана директно и затова излязох с лицето си“.

Във включване по телефона зам.-кметът Тодор Чобанов коментира случая. „Не видях никакви заплахи и натиск в смс-те. Това са телефони и имена. Защо не се е оплакала от натиск до сега?“

Г-жа Семерджиева категорично отрече да е оказвала натиск. „Това е грандиозна манипулация. Тя се опитва да прави внушения за мен, Столична община и екипът ми. Ще я съдя за манипулиране и внушения в ефир. Един смс не е натиск. Аз мога и на вас да пратя смс, имам това право“, коментира обвиненията кметът на район Овча купел.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
15751 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
Fiona Trevor

2022.08.31 | 10:15

15
Внимание на всички: Аз съм Фиона, съпругът ми ме заплашва с развод, ако посмея да го разпитам дали ми изневерява. И той напусна дома си за 3 години, намерих контакт с д-р Огунделе, мощен заклинател, този човек върна съпруга ми при мен в рамките на 24 часа със силите си. Казах му, че ще продължа да споделям името му, защото намерих някой да говори за него, преди да се свържа с него, ако имате нужда от помощ, свържете се с д-р Огунделе на WhatsApp: +27638836445. Имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com. В брака ми отново има мир, благодаря ви, сър.
Verona Reece

2022.07.19 | 23:04

14
Добър ден на всички, искам всички да знаят за д-р Огунделе, страхотен заклинател, който ми върна приятеля (съпруга) в рамките на 24 часа със силите си, гаджето ми ме остави за 2 години, за да бъде с друга жена, миналата седмица бях запознах с д-р Огунделе, след работата му гаджето ми се върна у дома. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата новина, за да знаят хората за него, ако имате проблеми с връзката, живота или болестта, свържете се с него на неговия WhatsApp или Viber: +27638836445. Този човек е силен и истински. Съжалявам, ако този пост ви обижда, просто се опитвам да оценя човек, който донесе щастие на семейството, брака и работата ми. Верона.
Sabina

2022.07.10 | 08:14

13
Благодаря ви д-р Огунделе! Съпругът ми искаше развод, защото се виждаше с друга жена, разбрах за страхотен магьосник. След работата на д-р Огунделе съпругът ми отмени процеса по развода. И се върна у дома след 24 часа и сега сме щастливи заедно. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата му работа, затова споделям това тук, за да знаят хората за този велик и честен човек, ако имате проблеми с връзката или брака или други проблеми, можете да му пишете в WhatsApp и Viber чат: +27638836445. Името ми е Сабина.
Amber Mike

2021.11.22 | 12:38

12
КАК ВЪРНАХ МЪЖА СИ СЛЕД 7 ГОДИНИ РАЗВОД: Аз съм Амбър Майк, изминаха 7 години, откакто съпругът ми ме напусна, миналата седмица намерих информацията за контакт на д-р Огунделе, който помага на други хора в интернет, така че се свързах с него за помощ, д-р Огунделе е силен и честен човек. Д-р Огунделе върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа с любовното му заклинание. Казах му, че ще споделя моята история, за да информирам всички за него, ако имате нужда от някаква помощ, свържете се с д-р Ogundele. Той е истински магьосник. аз съм свидетел. Ако имате нужда от помощ, свържете се с него в WhatsApp/Viber Chat: +27638836445. Този човек е супер.
Helena Mark

2021.10.05 | 22:43

11
ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ: Чувствам се толкова щастлив, когато пиша това свидетелство, казвам се Хелена Марк. Сега съм с любовта на живота си, съпругът ми ме напусна заради друг мъж и потърсих помощ навсякъде, но никой не можеше да помогне, миналата седмица намерих информацията за контакт на д -р Огунделе, обясних му всичко и след 24 часа работата му съпругът ми ми се обади по телефона и поиска моята прошка, д -р Огунделе е мощен, свържете се с него на WhatsApp или Viber: +27638836445. Той е честен и могъщ.
Dion Dublin

2021.09.12 | 03:23

10
Здравейте на всички, казвам се Дион Дъблин, от Финландия. Искам да споделя свидетелството си тук, за да разбера на всички как съм върнал жена си с помощта на д -р Огундел, заклинател на заклинания. Съпругата ми ме напусна повече от 6 години, търсих помощ навсякъде, но никой не можеше да ми помогне. Миналата седмица открих хора, които говорят за д -р Огунделе в различни форуми и как той им помага и при проблемите им, веднага се свързах с д -р Огунделе и той отговори и започна работата си след 24 часа, жена ми, която напусна преди 6 години, ми се обади и се върна обратно у дома, това не са само истории, това е моят истински житейски опит, този човек е много мощен, свържете се с него за всякакъв вид помощ и ви уверявам, че ще ви помогнем на 100%. Свържете се с него на WhatsApp и Viber: +27638836445.

2018.01.16 | 05:13

9
Хайде холан, един СМС значи много, зависи от каква персона и с каква власт пристига.Аман от корумпета в тая скапана държава...
dgdf

2018.01.16 | 05:13

8
КУР ЗА БЪЛХАРИЯ КУР !!! ПЕТОРНИ УБИЙСТВА МАЛОУМНИ ЧИНОВНИЦИ ВРЪЗКАРИ !!!! КУУУУУУУУУУУУУУР
бро

2018.01.16 | 05:13

7
са с конкурс ала-бала, трябва да си платиш на който трябва или да имаш подходяща връзка. Интелект, образование и лични качества нямат значение, ха ха ха

2018.01.16 | 05:13

6
ТАКА РАБОТЯТ КАДРИТЕ ОТ БОКОЛАНДИЯ

Добави коментар

Водещи новини