Йорданка Фандъкова: Ботьо Ботев проверява имало ли е натиск за прием на деца в детска градина "

  • 03 януари 2018 08:13

  • 2833
  • 6
Йорданка Фандъкова: Ботьо Ботев проверява имало ли е натиск за прием на деца в детска градина "
©

За мен всякакъв натиск е недопустим. Затова възложих нова проверка от опитния експерт-криминалист Ботьо Ботев, който да установи дали действително е имало натиск за прием на деца в детска градина „Зорница“. Той е най-големия професионалист в общината. След приключването на проверката докладът ще бъде изпратен на компетентните органи. Нека тези обвинения не хвърлят кал по системата без доказателства. Това заяви столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска в ефира на БТВ.

Думите й са по повод обвиненията на бившата директорка Мариана Иванова за оказване на натиск от служители на общината.

„Както районният кмет, така и експертите работят с директорите. Всеки, който е нарушил правилата ще бъде наказан“, увери столичният кмет. Тя добави, че това ще стане, ако се докаже вина. „Никой няма да защитавам“.

„Когато става въпрос за сираци или за деца с различни заболявания, ние не можем да сме равнодушни. Всички директори са проверявани постоянно. Мариана Иванова е нарушила правилата. Фактите, които установихме в Горна баня не са били установявани никъде другаде“, подчерта Фандъкова.

Столичният градоначалник призова столичани за търпение при строежа на метрото, което е най-екологичният вид транспорт. „Всички станции трябва да са готови, за да бъде пуснато то. Най-голямата инвестиция след метрото е трамвайният. Това е другият екологичен транспорт. Ще извършим цялостна подмяна на релсовия път на трамвай номер 5 по бул. „Цар Борис 3“. Движение по линията ще стане по-тихо и по-бързо.

„Надявам се до края на годината да започне разширенията на Южната дъга на Младост“.

„Правим всичко възможно да има сериозен контрол на автомобилния трафик. Предоставили сме газ-анализатори на КАТ, за да се санкционират нарушителите на нормите“, каза още Фандъкова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2833 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
оф

2018.01.15 | 16:32

6
гарван гарвано око не вади

2018.01.09 | 08:38

5
тая курва до кога ще я гледаме ????
Гост

2018.01.09 | 08:38

4
Та откога криминалисти работят в общините?! Освен пиар, нищо не правиж, скъпа госпожо кмет.

2018.01.09 | 08:38

3
КОРУМПИРАНИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ.

2018.01.09 | 08:38

2
БОТЕВ Е УБИТ ОТ ПСЕВДО ПАТРИОТИ ТОЕСT български ФАШИСТИ
курчо

2018.01.03 | 17:14

1
Тоя опитен криминалист що не оди да си гледа пенсията.Е бахти лакумията.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини