"Фарос" – гаранция за успеваемост

  • 20 септември 2011 14:58

  • 3324
  • 0
"Фарос" – гаранция за успеваемост
© Фарос

Вече над 20 г. училища Фарос подготвят своите ученици за международно признатите изпити по английски език.

Фарос е с голям опит и установена традиция в подготовката за световно признатите изпити по английски език.

Специално разработените програми, високо квалифицираният екип от методисти и преподаватели, разнообразните и най-съвременни методи на обучение, които се използват, са гаранция за успеха на учениците на Фарос. Доказателсво за това са над 11-те хиляди ученици, явили се и издържали международно признатите изпити по ангийски език.

От 2009 Фарос е първият оторизиран от университета Кеймбридж център за провеждане на Cambridge ESOL Examinations за своите ученици.

Снощи в Националната Галерия за чуждестранно изкуство се връчиха сартификатите на учениците на Фарос от гр. София, явили се и успешно издържали Юнската 2011 сесия на университета Кеймбридж. Успеваемостта им е изключително висока – на изпитите KET, PET и CPE е 100 %, на FCE – 99.3 %, на CAE – 97 %.

Постигнатите резултати са далеч над средната световна статистика и са красноречиво доказателство за качествената, съответстваща на всички Европейски изисквания подготовка във Фарос.

Сертификатите бяха връчени от г-жа Илка Киркова – Директор за България и г-н Николаос Аврамидис- Регионален Директор за Югоизточна Европа на Strategakis Educational Group.


Последвайте канала на

Novini.bg
3324 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини