Учим китайски в Пекин за 900 долара

  • 03 юни 2014 14:09

  • 1178
  • 0
Учим китайски в Пекин за 900 долара
©

Езиковите ваканции за малки и големи са хит и тази година. Записванията вече започнаха с пълна сила, като новите най-предпочитани дестинации са Китай и Латинска Америка. Ако искате да понаучите китайски в училище в Пекин, да присъствате на чаена церемония и да се запознаете с основните техники в кунг фу, пригответе 900 долара за една седмица.

В цената влизат 20 учебни часа по китайски език, настаняване в общежитие, закуска и вечеря, пише "Новинар".

Обучението обикновено се провежда по 4 часа на ден сутрин от понеделник до петък, а следобедните часове са предвидени за разходки и развлечения. Включено е посещение до летния дворец, екскурзии до храмовете в Хевън, Лама, Конфуций. Предвидени са филмови вечери, зрелищно акробатично шоу и др. Офертата важи за хора над 16 години. Езикова ваканция се провежда и в Шанхай.

Там минималният престой е две седмици. За курса, настаняването и храна два пъти дневно трябва да платите 1090 долара.

За по-малките любознателни ученици се препоръчват екскурзиите с чуждоезиково обучение по испански в Мексико или Куба.

Ваканциите са подходящи за деца от 7 до 19 години. В град Плая дел Кармен ще настанят хлапето за 674 долара в апартамент с включени часове по испански език и обиколки на забележителности за две седмици. В Хавана в Куба при същите условия цената е 775 долара. Малко по-евтини са езиковите ваканции в Испания. За две седмици в Мадрид трябва да платите 660 долара.

Най-популярни са ваканциите в Лондон, където двуседмично обучение по английски език със закуски и вечери струва 1250 лири. Курс по немски в Мюнхен пък излиза 1850 долара за 14 дни.

В офертите за езиковите обучения в чужбина обаче не влизат самолетните билети и джобните пари. 890 евро е летенето до Пекин за отиване и връщане, 759 евро до Мексико, 729 евро до Куба. 139 евро струва самолетният билет до Мадрид, 123 евро до Лондон и 135 евро до Мюнхен. Допълнително се плащат още летищни такси и застраховки.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1178 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини