Клисарова е поканила на среща протестиращите студенти

  • 31 октомври 2013 14:12

  • 1386
  • 3
Клисарова е поканила на среща протестиращите студенти
©

Образователният министър Анелия КлисароваАнелия Клисарова Проф. д-р Анелия Клисарова  е родена на 13 декември1961 г. във Варна. Завършва медицина във Варна е поканила на среща във вторник протестиращи студенти, както и техни колеги, които не участват в окупацията.

Когато те ми се обадят, ще се съобразя с тяхното време, разбира се, и те с моето, и предлагам да се видим в Министерството на образованието и науката, подчерта министърът.

Последвайте канала на

1386 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Оставка Клисарова, не разбра ли?

2013.11.04 | 22:46

3
Студентите искат ОСТАВКА, а не разговори. Разговори с мошеници не се водят. Другарко Клисарова, не води безсмислени разговори, а си вземи костюмчето и марш във Варна от където дойде.Там те познават що за стока си ,заедно с твоят съпартиец криминален престъпник Гуцанов. Оставка Клисарова. Това искат студентите, а и не само те.
ОСТАВКА ПРЕСТЪПНИЦИ

2013.11.04 | 22:46

2
Студентите имали политически искания. Ами естествено бе тъпаци. Защо да нямат политически искания? Пълнолетни граждани на Р Българи. Значи Станишев, Орешарски,Местан, Доган,Сидеров,Пеевски и ред други идиоти могат да имат политически искания ,а младите хора не могат. Брех май... ви тъпа и престъпниците. Значи тези провалени политици могат да имат превилегията да крадат,да разсипват държавата , а младите непокварени студенти не могат поне и мнение да имат. Платени били. Е защо? Защото мнението им се различава от мнението на престъпниците Орешарски,Станишев,Местан,Доган,Сидеров..... и подобни. Не сте ли нагли и отвратителни престъпници Другари политици? ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ИДИОТИ МРЪСНИ. Ето затова трябва не стачки ,а РЕВОЛЮЦИЯ подплатена с нещо по твърдо. ДА, революция ,защото си имаме работа с нагли идиоти. ТРЯБВА ДА ЯДЕТЕ ДЪРВОТО ПРЕСТЪПНИЦИ ТАКИВА. ОСТАВКА ИЗРОДИ !
АРОГАНТ

2013.11.04 | 22:46

1
Тези кирливи пикльовци "УКОпатори" се класифицират като терористи. С терористи разговори и преговори не се водят. Не е ваша работа да се срещате и разговаряте с терористи. За това си има други органи.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини