Обвинен в секстормоз учител, напусна работа

  • 02 септември 2013 19:22

  • 2744
  • 1
Обвинен в секстормоз учител, напусна работа
©

Близо 10 месеца след грандиозния сексскандал, който разтърси хасковската гимназия по механо и електротехника "Стойчо и Кица Марчеви", човекът в епицентъра му, учителят Тодор Камов, напусна гимназията, съобщава haskovo.net.

Раздялата е по взаимно съгласие. Физикът не е на работа от средата на август. На 5 ноември миналата година група ученички, сред които и 14-годишна, обвиниха своя учител в секстормоз. Те твърдяха, че са били обект на сексуални намеци, докосвания и опипвания от страна на преподавателя. Впоследствие към обвиненията им се присъединиха и други гимназистки. 7 от тях подкрепиха твърденията си писмено. Тодор Камов отрече обвиненията и обяви, че е бил натопен. Децата обаче бяха от различни класове, випуски и компании.

Предвид нажежените страсти, включително и сред родителите, Камов излезе в неплатен отпуск. Той трябваше да продължи до края на учебната година. Няколко месеца по-рано, през февруари, 48 от 51-те педагози в Механото изпратиха подписка с искане учителят да не се допуска отново в школото, тя обаче не доведе до нищо до днес, когато учителят и училището тръгнаха по различени пътираща.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2744 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
1

2014.02.09 | 20:22

1
Ето затова куца образованието. Липсва здрава мъжка ръка да стегне тия наркоманчета, пияндета и малолетни курвета. Явно е, че тия мухлясали лелки не могат да сторят нищо. Няма никаква дисциплина и уважение към тази трудна, отговорна и престижна в много страни професия. Язък би казал Васил Априлов, ако види тоя хал сега.

Добави коментар

Водещи новини