Похотлив учител по физика опипва ученички в хасковска гимназия

  • 07 ноември 2012 06:46

  • 4120
  • 5
Похотлив учител по физика опипва ученички в хасковска гимназия
©

Сексскандал с учител, който опипва ученички в хранилището на кабинета си, гръмна в хасковската Гимназия по механо- и електротехника „Стойчо и Кица Марчеви”, съобщава Монитор.

Общо 12 ученички от различни класове са се оплакали от гаврата, като 5 от тях са дали пълни показания в Детска педагогическа стая.
Четири момичета от 9-и и 10-и клас дори сами поискаха среща с журналисти, за да се оплачат, че преподавателят им по физика г-н Тодор Камов ги привиква в хранилището на кабинета си и ги гали, докосва и гушка, уж докато обсъждат неизвинените отсъствия и оценки. Ученичките бяха толкова афектирани, че дори се съгласиха да бъдат снимани и цитирани, въпреки че са непълнолетни и решението за това би трябвало да е на родителите им. Семействата обаче били в неведение. Децата ги било срам да кажат за блудството. Пък и се опасявали, че родата им ще прибегне до физическа саморазправа. Едно от 14-годишните момичета е от турския етнос и призна, че реакцията на родителите й я притеснява много. Нямала обаче против те да научат от медиите.

„Готови сме на всичко, за да спре тормозът”, изплакаха децата. Вече не смеели да влизат в часовете по физика. Една от тях разказа, че блудството продължавало 3 години, откакто е в гимназията. По различно време учителят я викал в хранилището и уж случайно я докосвал по „неприлични места”. На нейна съученичка дръпнал дори бельото.

Когато девойките заявили на учителя, че това не им е приятно и искат да спре, оценките им рязко се влошили от петици на тройки. Справка на инспектората пък показа, че в деня, когато гръмна скандалът, учителят поставил 6 двойки само в един от класовете. Едното момиче мълчало, защото било ново, другото пък решило, че

преподавателят имал лично отношение

но през междучасията разбрало, че има и други потърпевши. За разлика от тях друга 17-годишна ученичка се оплакала на класната си г-жа Добромира Иванова. Преподавателката потвърди, че девойката й е разказала случая още миналата година. Учителката, вместо да съобщи на директорката, я посъветвала да направи видеоклип на посегателствата, защото иначе нямало доказателства. Г-жа Иванова се оправда вчера, че не вярвала на обвиненията за секстормоз, защото колегата й Камов бил културен и възпитан. Директорката Дорина Карадимова научила за проблема от приятеля на една от потърпевшите.

Обвиненият учител г-н Камов първоначално се скри, но след това обясни, че никога не би си позволил да направи подобно нещо. Бил приятелски настроен към децата, но от друга страна ги държал изкъсо. Смятал, че атаката е от ученичка заради слаби оценки.

Училището обеща пълна проверка на случая, но бе изпреварено от Регионалния образователен инспекторат. Сезирани от сигнала на журналистите, в разследването се включиха и Отдел „Закрила на детето” и хасковската полиция. Оттам обаче засекретиха резултатите.

Последвайте канала на

Novini.bg
4120 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
imid

2013.08.26 | 18:31

4
Ако е виновен на съд! Ако ученичките му отмъщават за низките отценки изключване!Според мен така трябва!!
Dexter Morgan

2013.08.26 | 18:31

5
Няма да е лошо да наблегнеш над български език и литература, че скоро време и ти ще се дупиш :)

2013.08.26 | 09:42

3
Рибата се вмирисва откъм главата..............Директорката да бъде уволнена а даскала перверзник на съд и в панделата да го "галят" мангалите.......

2013.08.26 | 09:42

2
"Г-жа Иванова се оправда вчера, че не вярвала на обвиненията за секстормоз, защото колегата й Камов бил културен и възпитан" Той и Хитлер е бил такъв, но това не му е попречило да избие милиони.Тъпа даскалица...сигурен съм, че коефицента и на интелигентност не е трицифрено число.
родител

2013.08.13 | 23:08

1
ЛИНЧ за такъв урод

Добави коментар

Водещи новини