Защитават с подписка учителят, отстранен заради Harlem shake

  • 05 март 2013 15:48

  • 1591
  • 1
Защитават с подписка учителят, отстранен заради Harlem shake
©

Учениците от Хуманитарната гимназия "Св. св. Кирил и Методий" и техните родители внасят подписка в защита на изгонения учител по английски език.

Христо Данев си подаде оставката, след натиск от страна на ръководството на елитното школо, което се възмутило от участието му в клип с ученици в стил Harlem Shake.

Повече от 600 подписа са събрани в подкрепа на Христо Данев. Подкрепят го както неговите ученици, така и деца от други класове, които също били с много добри впечатления от него и начина му на преподаване.

"Господин Данев е един от най-добрите ни преподаватели, изразяват мнението си отдолу в подписката тийнейджърите", съобщава електронното издание на Марица.

Подписваме се с две ръце за този преподавател, документират в писмен вид и родителите. Майките и татковците са категорични, че ще направят всичко възможно да върнат любимият даскал в школото. Подписката се внася при директорката Соня Киркова, като копие ще бъде изпратено и до Регионалния инспекторат по образование, пояснява още Марица.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1591 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
666

2013.03.14 | 10:45

1
Ако се забранят такива смотани песни или там каквото е това, няма да има проблеми :)

Добави коментар

Водещи новини