Хванаха есенни колекции висококачествени ментета

  • 09 ноември 2012 11:35

  • 1437
  • 0
Хванаха есенни колекции висококачествени ментета
© Агенция "Митници"

Митничарите на Капитан Андреево задържаха есенни колекции от висококачествени ментета, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Митници”.

Митническите служители на Капитан Андреево задържаха вчера 720 чифта дамски боти, имитация на скъпа световноизвестна марка. Инспекторите на митническия пункт селектират за проверка товарен камион, пътуващ от Турция през България за Молдова. При извършената щателна митническа проверка са намерени 90 кашона със 720 чифта дамски боти. Те са от естествена кожа, с висококачествена изработка и с марката TIMBERLAND, които успешно могат да заблудят и най-претенциозните купувачи.

Преди това бяха задържани други 174 чифта ботуши и обувки, имитиращи други световноизвестни марки, както и 562 анцузи, блузи и пуловери, фалшифициращи популярни марки.

При други проверки на митническите служители на Митнически пункт-Капитан Андреево бяха задържани 1058 парфюма и тоалетни води с пазарна стойност над 100 000 лева. Ароматите, имитации на известните марки Nina Ricci, Armani, Dolce&Gabbana, BOOS BOSS, са пренасяни основно от румънски граждани, пътуващи по редовната линия Истанбул – Букурещ. В контрабандата на парфюмите в някои случаи са се включвали и автобусните шофьори, които са турски граждани.

В изпълнение на Регламент 1383/2003 г. на Съвета на ЕС и Закона за марките и географските означения фалшификатите са задържани и са уведомени правопритежателите.

Последвайте канала на

1437 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини