Удавилият се в яз. Кърджали е прокурор

  • 16 октомври 2012 16:56

  • 2103
  • 1
Удавилият се в яз. Кърджали е прокурор
© Булфото

Зам.-окръжният прокурор на Смолян Христо Василев е изваден мъртъв от язовир Кърджали. Водолазен екип е открил трупа му в 7,15 часа тази сутрин в района на ардинското село Китница.

51-годишният Василев бил там на риболов в понеделник. За последно се чул с близките си по телефона около 10 часа, след което спрял да отговаря.

Късно снощи е подаден сигнал в РУП-Ардино за изчезналия. Незабавно са били организирани издирвателни действия. Един от районните инспектори най-напред открил прокурорския автомобил „Сузуки”. След това на брега били намерени дрехите и въдицата му. По първоначални данни най-вероятно се е подхлъзнал и е паднал във водата. Няма улики за насилствена смърт. Трупът ще бъде транспортиран за аутопсия в кърджалийската болница.

Последвайте канала на

2103 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.11.10 | 19:31

1
Един отпадък по-малко, тия лайна от съд и прокуратура си мислят, че като имат имунитет и са недосегаеми и на тях нищо лошо не може да им се случи. Е, в живота има баланс, отклониш ли го в 1 посока рано или късно ще се възстанови обратно с по-голяма сила. Аре сега тоя отпадък да си носи подкупите в гроба!!!

Добави коментар

Водещи новини