Спипаха обявена за издирване тийнейджърка да проституира

  • 16 октомври 2012 12:48

  • 1160
  • 0
Спипаха обявена за издирване тийнейджърка да проституира
©

17-годишна, обявена за издирване, е заловена да проституира в Елинпелинско, съобщиха от Областната дирекция на МВР-София.

Вчера служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност” към ОДМВР-София и колегите им от Елин Пелин реализирали на първокласен път І-6 специализирана полицейска операция по линия „проституиращи лица”. В района на „Григоревска чешма” служителите на реда се натъкнали на четири проституиращи жени. Когато пристъпили към установяване на тяхната самоличност, се оказало, че една от тях, 17-годишна от монтанското село Лехчево, е обявена за общодържавно издирване.

Оказало се, че непълнолетната е обявена за общодържавно издирване на 10 октомври по молба на майка й, след като избягала от дома им и зарязала невръстното си дете. Пред инспектор от детска педагогическа стая „бегълката” разказала, че след напускането на дома си, избягала в Елин Пелин и заживяла в квартирата на своята приятелка М.А. на 32 години, с която заедно излезли да проституират на пътя. Непълнолетната и приведена в дом за временно настаняване на малолетни и непълнолетни лица в столицата, а приятелката й е задържана с полицейска заповед за 24 часа. Заедно с нея в районното управление в Елин Пелин са задържани и „колежките” й, Б.М. на 22 години от Враца и С.К.на 25 години от Самоков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1160 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини