Иззеха луксозни автомобили в Перник

  • 12 октомври 2012 12:11

  • 855
  • 2
Иззеха луксозни автомобили в Перник
©

Криминалисти са иззели три луксозни автомобила в Перник, съобщи пресцентърът на МВР.

Един от автомобилите е обявен за издирване в Шенгенската информационна система. Луксозната кола е била без регистрационни табели и е открита при проверка в имоти, използвани от регистрираните в МВР М. М.-Меткето /34 г./ и М. П.-Пикьора /30 г./ - и двамата от Перник.

Органите на реда са конфискували джип с подправен идентификационен номер на рамата. Изяснено е, че опиталият се да регистрира джипа - И. Б. /42 г./ от Перник, има връзка с престъпната дейност на Меткето и Пикьора.

При опит да бъде регистриран в КАТ-Перник, криминалистите са иззели и още един автомобил с пренабити номера на рамата, собственост на К. В. от Перник. Трите леки автомобила са конфискувани, образувани са досъдебни производства и работата по случаите продължава.

От МВР припомнят, че в гараж, използван от М. М. и М. П., в началото на юли бяха открити 33 двигатели със заличени номера и множество авточасти. В началото на годината, в рамките на планирана акция те, заедно с още петима перничани, са задържани с множество авточасти и аксесоари от коли с неустановен произход. Открити са и над 100 бойни патрона за пистолет "Макаров", посочват от МВР.

Последвайте канала на

855 2

Коментари 2

Добави коментар

2012.10.12 | 17:15

2
iskam da popitam a zasto ne sa osadeni saotvetnite gospoda nyama dokazatelstva li ili sam mnogo nagal da pitam

2012.10.12 | 13:30

1
alo zasto ne mojem da komentirame temata

Добави коментар

Водещи новини