Проститутки вихрят оргии в двора на училище

  • 10 октомври 2012 08:24

  • 8039
  • 6
Проститутки вихрят оргии в двора на училище
©

Магистрални проститутки и сводници окупираха училище и детска градина в Русе. Жриците на любовта в крайдунавския град предлагат услугите си не само на шофьорите на камиони, но и на ученици. Това принуди хората от цял квартал да излязат на протест и да настояват пред полицията да прогони проститутките, съобщи БТВ.

Русенският булевард „България” е част от международният път, който води към граничният пункт Дунав мост и от години е предпочитано място за проститутките и техните сводници. Освен подлезите, отскоро те окупират и двора на близкото училище.В двора на което и да е учебно заведение, мисля, че е нелепо да обсъждаме въпроса дали трябва да присъстват такъв контингент на т.нар. „жрици на любовта". Аз като родител на 16-годишна девойка сериозно се притеснявам, че тя може да мине без придружител в периода даже между 18 и 21 часа през този подлез”, казва Стефка Великова.

Своеволията на проститутките и техните сутеньори принудиха хората, живеещи в района, да излязат на протест. Те твърдят, че от години търпят безобразията на труженичките. Сигналите им на телефон 112 невинаги се приемат за основателни. Според полицията обажданията не били основателни.

„Ние всяка вечер се превръщаме в дежурни на телефон, след 22 часа да седим по терасите, да гледаме като се появят, и като се обаждаме по телефона, откликва винаги, полицията идва, но ние не сме длъжни да го правим това нещо. Може би, ако има по-редовно патрулиране на полиция в района, те ще отвикнат сами и ще се махнат”, смята Асен Асенов.

От полицията категорично отричат твърденията, че униформени са в комбина със сутеньори. Според хората в района патрулка често обикаля квартала и гони проститутките. Играта им обаче прилича на котка и мишка, защото момичетата се връщат на работните си места, веднага след като униформените завият зад ъгъла.

„Този проблем отдавна стои пред нас и ние не го неглижираме. През последния един месец са водени 16 лица в районното управление, на които са съставени съответните разпореждания и актове за установяване на административни нарушения. Проведени за този един месец са и две специализирани полицейски операции”, обясни Иван Гецов - началник на Първо РУП-Русе.

Живеещите в района са на мнение, че управляващи и полиция трябва да обединят усилията си, за да не се създава комфорт за работа на проститутките. Те се заканиха, че ако това не стане, ще организират сами патрул, но се опасяват, че така ще създадат предпоставки за друг вид престъпления.

Последвайте канала на

Novini.bg
8039 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
да живее България

2013.07.20 | 19:19

6
Ами нормално ;) все пак това е Северна България - :) - мързеливи хора! Жените им проституки и курви, а мъжете крадци ;) ... какво да се очаква
почти не е лъжа, нали?

2012.11.15 | 00:48

3
Не видях в текста нищо за оргии. Преувеличавате като бабички-клюкарки, които имат слаба представа за истинското значение на новите за тях "силни" думи.
ТЛСМ

2013.07.20 | 19:19

5
Ами ти къде мислиш че водят клиентите си и какво правят с тях играят табла ли? Тия от квартала обаче са зле не на протест ми една вечер да излезнат да потрошат краката на де що курва и сводник има и ще се приключи тая драма. Българи на полиция и управници не чакайте само гледайте да не ви хванат че за разлика от престъпниците няма да можете да си платите!
tctc

2012.11.15 | 00:48

4
zakvo az dokato u4eh v moito daskalo nqma6e prostitutki :D

2012.10.10 | 19:01

2
Оргия разбирам да се чукат 4-5 двойки по пейките и до оградата и да разменят парньорите си (което е супер)
bat pan4o

2012.10.10 | 12:10

1
а така организираите патрул и като ги хванете........... и срьбска музика.ох котио и аз ще доида в русе.

Добави коментар

Водещи новини