Плъзна слух за задържан за кървавия атентат в Бургас

  • 14 септември 2012 06:10

  • 1984
  • 1
Плъзна слух за задържан за кървавия атентат в Бургас
© Булфото

Слух за задържан за кървавия атентат от 18 юли на летището в Сарафово обиколи мълниеносно Бургас, съобщава в. "Труд".

Припомняме ви, че в Правец пред журналисти вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа обясни, че по време на визитата му в Израел е била коментирана оперативна информация, но той не може да я оповести.

Информацията за задържането на атентатор беше категорично опровергана от Окръжната прокуратура в Бургас. "Абсурд. Не знам такова нещо", каза наблюдаващият прокурор Калина Чапкънова, цитирана от "Труд".

Потърсен по-късно от "Труд", за да внесе яснота около "новите неща" в разследването, главен комисар Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна отрече слуховете в Бургас.

"Дали има задържан за атентата? Аз не знам такова нещо, може би вие знаете?! Има много нови неща, но това не значи, че има задържан", каза Флоров. Попитан дали може да съобщи някоя от новостите, шефът на ГДБОП отговори: "Не, не, не, абсурд."

Последвайте канала на

Десислава Станева
1984 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.09.14 | 09:27

1
При нас може да намерите на най-ниски цени, най-качествените и професионални продукти за спортисти! Ние може да Ви предложим наколенки, наглезенки, накитници, кинезио ленти, спорт тейп, проотекори, топла и студена терапия

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини