Калин Стоянов за застреляния полицай: Много тежък и крайно нелеп инцидент

  • 13 август 2024 14:26

  • 4055
  • 3
Калин Стоянов за застреляния полицай: Много тежък и крайно нелеп инцидент
© Кадър - БНТ

"Много тежък и крайно нелеп инцидент, при който животът си загуби наш опитен колега на 49 години. Има образувано производство. Вчера, след като колегите са имали задачи, са имали и планирано обучение. Колегата е взел 7-годишното си дете и го е завел в сградата на Специализираните полицейски сили", заяви вътрешният министър.

Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните е в Пловдив заради случая със застреляния от сина му полицай.

Продължава разследването на трагичния инцидент, при който 7-годишно дете застреля баща си - полицай, в сградата на сектор "Специализирани полицейски сили" в Пловдив със служебното му оръжие.

Министър Стоянов отива в Пловдив за оставката на Георги Чергов

Застреляният от сина си полицай е на 49 години, служител към Звеното за специални тактически действия, семеен е с две деца.

След инцидента министърът на вътрешните работи Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните поиска оставката на началника на пловдивската полиция.

Последвайте канала на

Калина Христова
4055 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Джони

2024.08.13 | 15:02

2
Ама като бихте протестиращи като тупани и като умираха по арестите никой ни оставка ни разследване а сега веднага действате браво
Астор

2024.08.13 | 16:35

3
Ти какво искаш да им правят на "протестиращите".... сигурно да им поднесат баница с боза,гледай теб да не те подберат, че има да подсмърчаш пред "Районното"!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.08.13 | 15:00

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

Добави коментар

Водещи новини