Въздушна линейка ще транспортира пострадала жена от Сандански в София

  • 06 юни 2024 12:17

  • 1580
  • 1
Въздушна линейка ще транспортира пострадала жена от Сандански в София
© Bulfoto

Въздушна линейка ще излети към Сандански, за да транспортира пациент с фракури и контузни рани. Ще кацне на хеликоптерната площадка на столичната болница "Св. Екатерина" и пострадалата жена ще бъде транспортирана за последващо лечение в "Пирогов".

По-рано днес стана ясно, че жена е с опасност за живота, след като забрави да вдигне ръчната спирачка при паркиране, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал вчера следобед в Сандански. 58-годишната жена е паркирала личния си автомобил, но не е предприела необходимите мерки, за да предотврати потеглянето на колата без водач в нея. Колата тръгва назад с отворена врата и повлича жената, предаде БНТ.

Кола потегли на самоход, помете двама

Пострадалата е настанена за лечение в санданската болница с опасност за живота. Тя е с фрактура на малкия таз, фрактура на две ребра и ключица. При инцидента с наранявания на стъпалото и охлузвания по дланта е пострадал и 37-годишен мъж от града, който се е опитал да спре автомобила. След извършен медицински преглед той е освободен за домашно лечение.

Близките на пострадалата са поискали въздушна линейка да я транспортира в столично лечебно заведение.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1580 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ас

2024.06.06 | 19:28

1
за такива дето си патят от липсата на акъл да няма такива услуги. Патка заспала

Добави коментар

Водещи новини