Експолицаят Венцислав Караджов проговори след барикадата

  • 17 май 2024 19:39

  • 2387
  • 2
Експолицаят Венцислав Караджов проговори след барикадата
© Pixabay

Прокуратурата разследва отнемане на имоти на бившия полицай Венцеслав Караджов чрез измама. За случката е съобщил самият той при осъществен разпит.

Образувано е досъдебно производство за евентуално извършено вещно укривателство. 

Експолицаят казал, че докато е бил задържан по обвинение за убийството на родителите си са били продадени два негови имота – вила в село Дедево и парцел в Пловдив. Това е станало чрез пълномощно, което той дал на член на неговото семейство, за да може имотите да бъдат прехвърлени на сина му. 

Полицаят, осъден за убийството на родителите си, се барикадира

Впоследствие синът му е бил въведен в заблуждение да даде пълномощно на майка си за продажбата на въпросните имоти. Така те били закупени от други лица, а след това паричните средства от сделките не били предадени на сина на Караджив, а са били задържани от майка му и трето лице. По делото се извършват действия по разследването, съобщава Марица. 

Районната прокуратура също така е образувала и досъдебно производство за това, че вчера Караджов се барикадира. Обвинението е, че е попречил на полицейски служители, като не се е подчинил на разпорежданията им да напусне дома си в Пловдив, за да бъде преведен в затвора за изтърпяване на постановена  доживотна присъда за убийството на родителите си. След 12-часова драма Караджов се предаде. В момента се намира в затвора за изтърпяване на наказанието „лишаване от свобода".

Полицаят, който цяла нощ се барикадира в дома си в Пловдив, вече е в затвора

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2387 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 05:59

2
❤️ Г­­­о­­р­е­­­щ­­­и­­ ­­м­­­о­­­м­и­­­ч­­е­т­а­ ­­в­­­и­ ­­о­­­ч­­а­к­в­а­­­т ­­­-­­ X­­1­8­.­­F­­­U­­­N

2024.05.18 | 07:14

1
ШИБ АН ОЛИГОФРЕН, КАТО ИБАНИЯ МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ-АТИЛКАТА.

Добави коментар

Водещи новини