Неуправляем валяк рани човек във Вършец

  • 16 май 2024 14:24

  • 474
  • 2
Неуправляем валяк рани човек във Вършец
©

Работник на строителна фирма, който управлявал валяк, е пострадал при трудов инцидент на улица във Вършец, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

При полагане на асфалтова настилка във валяка възникнал технически проблем, той станал неуправляем и се блъснал последователно в знак за пешеходна пътека и предпазна железобетонна стена.

КНСБ: 87 трудови злополуки са завършили фатално през 2023 г.

39-годишният водач на валяка е пострадал и на място му е била оказана помощ от екип на Центъра за спешна медицинска помощ във Вършец, след което е транспортиран в болница в Монтана.

Мъжът е настанен за лечение с травма на таза и порезни рани, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство. Директорът на Дирекция "Областна инспекция по труда" в Монтана Димитър Петров заяви за БТА, че инцидентът се разследва, като причината за него е техническа неизправност във валяка. Пострадалият е имал редовен трудов договор с фирмата и не е употребил алкохол.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
474 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 06:05

2
❤️ Г­­о­р­­­е­­­щ­и­ ­м­о­­м­и­­ч­е­­­т­­а­­ ­в­­и­­ ­­­о­­ч­­­а­­­к­­­в­а­­­т ­­-­­­ X­1­­­8­.­­F­­­U­N

2024.05.16 | 18:05

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини