"Задържане под стража" за мъж, държал незаконни оръжия и боеприпаси

  • 28 март 2024 16:36

  • 546
  • 1
"Задържане под стража" за мъж, държал незаконни оръжия и боеприпаси
© ПРБ

По искане на Районна прокуратура-Ямбол бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на А.Д., обвинен в противозаконно държане на огнестрелни оръжия и боеприпаси. Престъплението е осъществено на 27.03.2024 година в село Дражево, обл. Ямбол. То е квалифицирано по чл.339, ал.1 от НК.

Подробности за престъпното деяние съобщиха пред медиите днес прокурор Мина Грънчарова - административен ръководител на Районна прокуратура-Ямбол, прокурор Ана Саракостова - зам.-административен ръководител на Районна прокуратура-Ямбол, комисар Атанас Атанасов - зам.-директор на ОД на МВР-Ямбол, комисар Ваня Щерева - главен разследващ полицай при ОД на МВР-Ямбол и главен инспектор Мирослав Величков - началник сектор „Криминална полиция“ при ОД на МВР-Ямбол. 

Спипаха двама с незаконни оръжия и боеприпаси в Смолянско

Те съобщиха, че незаконно притежаваните огнестрелните оръжия и боеприпаси са открити в автосервиз, собственост на обвиняемия. В помещението са установени картечен пистолет, две пушки, 6 револвера, 2 пистолета, противотанков снаряд и множество патрони от различен калибър, както и 20 броя капсул-детонатори, детониращ шнур и метални кутии с барут. До реализацията се е стигнало след получена оперативна информация от страна на полицейските служители. 

Към настоящия момент се работи по всички версии, но основната е търговия. На място са установени множество металообработващи машини и части от огнестрелни оръжия, които предоставят възможност за преправянето им или за заличаване на техните фабрични номера, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Бургас. 

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
546 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.28 | 17:57

1
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman

Добави коментар

Водещи новини