Разбиха оранжерии за отглеждане на марихуана във Варна

  • 13 март 2024 13:23

  • 945
  • 1
Разбиха оранжерии за отглеждане на марихуана във Варна
© ОДМВР Варна

Криминалисти от ОДМВР Варна разкриха оранжерии за отглеждане на марихуана. 

След постъпила оперативна информация в Отдел КП ОДМВР - Варна, вчера беше проведена специализирана полицейска операция по линия "Противодействие разпространението на наркотични вещества", от криминалисти на РУ Провадия и ОДМВР – Варна.

Полицейските служители предприели претърсвания на две къщи в с. Славейково, общ. Провадия, обл. Варна, при които се установило, че в двата имота са обособени помещения, специално оборудвани с високотехнологични лампи, системи за контрол на температурата и влажността  на въздуха, вентилация и напоителни системи.

Иззети са общо 227 растения от рода на конопа в различен стадий на растеж, сумата от 32 000 лева, електронна везна и водена документация относно отглеждане на растенията.

Образувано е досъдебно производство по описа на РУ Провадия.

Иззеха близо 80 кг марихуана при спецакция в Пазарджишко

Материалите са докладвани на прокурор при РП Провадия и към наказателна отговорност е привлечен 41 – годишен провадиец, за извършено престъпление по чл.354 В от НК, който е задържан за срок от 24 часа. Действията по разследването продължават под надзора на Районна прокуратура Провадия.

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
945 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.13 | 14:54

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:=====>> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини