Снимат денонощно стара къща край Дупница заради изчезналата Ивана

  • 09 март 2024 07:32

  • 6634
  • 4
Снимат денонощно стара къща край Дупница заради изчезналата Ивана
©

Стара и необитаема къща с овехтяла дограма в покрайнините на Дупница е опасана с камери заради издирването на изчезналата Ивана, пише “24 часа”.

Това е наследствен имот на семейството ѝ. Движението около къщата се следи денонощно. В полицията са получили сигнали, че девойка с нейното описание е забелязвана в района.

В дните след изчезването на ученичката униформени посетили къщата, но не открили следи от Ивана. Въпреки това разследващите решили да поставят камери, които да записват 24 часа. Там няма присъствие на полиция и роднини, за да не я  изплашат. Освен тази къща криминалистите са посетили още няколко имота на близките ѝ.

Преди дни полицията спря издирването на Ивана в околностите на Дупница. Кметът на града Първан Дангов предположи, че тя може да е напуснала страната. Засега единствената следа от момичето е намереното ѝ яке на главния път Е-79 близо до тунелите на Дупница.

Къде е 17-годишната Ивана от Дупница? Родителите ѝ проговориха

Макар че доскоро имаше спекулации, че не е лекувана и заболяването ѝ е подценявано, тези дни родителите споделиха, че са я водили на психолог няколко пъти.

“Искаме да призовем детето ни, ако ни гледа, слуша или чете, да се върне вкъщи, да ни се обади. Обичаме я, няма да ѝ се караме. Надяваме се да е жива и здрава. Ако някой я види, нека да се обади в полицията или да я заговори. Тя няма да се изплаши и да избяга”, призоваха в петък родителите на Ивана Мария и Георги. Момичето изчезна на 22 февруари, след като по обяд си тръгна от училище, като остави там телефона и чантата си. Оттогава е в неизвестност.

“Директорката не взе мерки, когато ѝ казвахме, че тормозят Ивана. Преди време съученици ѝ се изплюха в косата и тя беше принудена да си измие главата на чешмата, после да се подстриже”, разказа майката Мария. Наскоро от гимназията ѝ казали, че може да преместят детето в индивидуална форма на обучение. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
6634 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.05.25 | 09:13

4
❤️ Г­­­о­­­р­­е­­­щ­и­­ ­м­­­о­м­и­ч­е­­­т­­а­­ ­­в­и­ ­­о­­­ч­­­а­­­к­в­а­т ­­-­ X­­1­­­8­­.­­­F­­U­­­N
Ртут

2024.03.09 | 18:06

3
Айде сега учителите виновни . Сега ще им увеличат заплатите и всичко ще е наред. Завършилите ще вземат отлични дипломи , но пак ще са неграмони.

2024.03.09 | 10:12

2
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man

2024.03.09 | 09:33

1
На тиpа и в София

Добави коментар

Водещи новини