Издирването на Ивана продължава: Кметът на Дупница иска обяснения от училищното ръководство

  • 26 февруари 2024 08:01

  • 4200
  • 2
Издирването на Ивана продължава: Кметът на Дупница иска обяснения от училищното ръководство
© Нова тв

Продължава издирването на 17-годишната Ивана Георгиева. Кметът на Дупница Първан Дангов заяви, че ще поиска писмени обяснения от директорката, психолога и класния ръководител на училището, в което учи момичето.

Според думите му се е стигнало до изчезването на детето, защото „някой не си е свършил работата”.

„Имам неофициална информация, че поведението на Ивана е било известно на всички. Най-малкото на класната ръководителка. Учениците са проявили агресия спрямо нея, узнавайки за това поведение. Знаете ли, колко жестоки могат да бъдат децата, особено в тази възраст? Ивана е била дете със заболяване”, съобщи Дангов пфред Нова тв..

Той посочи, че съзнателно провокира разговор в обществото по случая.

„Провокирам го с всички последствия, които може да има. И ако има вина по веригата съм готов да кажа, че съм виновен аз, за да няма пак кампании от такъв тип”, категорично заяви кметът.

Откриха якето на изчезналата Ивана от Дупница

Дангов допълни, че Ивана е със заболяване на психиката, което е идентифицирано от лекар. „Била е консултирана от психолог и психиатър. Но това е останало скрито от обществото, родителите са го знаели. Късно са подали сигнала за изчезването ѝ”.

Припомняме, че сигналът за изчезването на Ивана от Дупница бе получен късно в петък вечер.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4200 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.26 | 10:10

2
Чyвали сте за подобрената формyла на Bиа-гpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея-----> do.my/bluestone

2024.02.26 | 09:32

1
Тия спeциални дeца са неyправляеми, вие ги набyтахте в ноpмалните yчилища, преди имаше дoмове за тях. Имало е причина да са там, но ги разpушихте за да пoмпате соpoсоидното анимyc с милиoни.

Добави коментар

Водещи новини