За домашно насилие срещу съпругата си е обвинен Тенчо Тенев. Той: Това е атака срещу мен с политически мотиви

  • 22 февруари 2024 12:56

  • 2990
  • 3
За домашно насилие срещу съпругата си е обвинен Тенчо Тенев. Той: Това е атака срещу мен с политически мотиви
© Нова Нюз

За домашно насилие срещу съпругата си е обвинен Тенчо Тенев, съветник на премиера акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С по пътна безопасност. Това е станало през септември м.г., но се разбра сега.

На 25 септември Тенев и съпругата му Златка имат скандал. След него Тенев излиза от дома си, а Златка се изнася и подава жалба. Тогава обвиняват Тенев. По това време той не е съветник на премиера. Заема поста от януари.

Оттогава Златка не живее с Тенев, а с децата си. Тя е оттеглила жалбата си вчера. Според запознати атаката срещу Тенев идва от Звезделин Колев, бивш зам. шеф на 4-о РУ в София. Именно то води разследването срещу Тенчо Тенев. Като шеф на столичния КАТ той уволнява Колев заради фалшиво медицинско за подновяване на шофьорската книжка. 

 В момента Тенев е съветник на правителството, чиито основен приоритет е борбата с домашното насилие.

Тенчо Тенев за Мис Силикон: От 1 до 3 години затвор е наказанието за хулиганство на пътя

Самият Тенев каза пред "24 часа", че това е атака срещу него с политически мотиви. Категорично отрече да е упражнявал насилие над съпругата си и обясни, че от 5 месеца не живеят заедно. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2990 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.02.22 | 17:13

3
Чували сте за подобрената формула на Виа`гра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone
Stamatis

2024.02.22 | 14:19

2
Зведито е с по-голямо криминално досие, отколкото тези, които задържаше, когато беше милиционер в 4то!
Емѝ...Z = зашли О = отсосали V = вьiшли-ИБАНА СЪМ

2024.02.22 | 13:08

1
Елеkmра, баба гицка, Хан Крум, Гочо Булгара,Наде,жда Дойчева,Много грозен циганин76,ШИБАМ ЧЕРВЕНИ СФФФИНЕ,Nazi SS, Ukraina 55,Просто човек , Литекс -София, рашка говняшка,п.у.т.к.и.н к.а.п.у.т ...това СЪМ АЗ ПОБЪРКАНИЯ ИБАН ШИЗОФРЕНИК от ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР...

Добави коментар

Водещи новини