Наркотици и незаконни боеприпаси са иззети при полицейска операция в Смолян

  • 05 февруари 2024 12:30

  • 872
  • 1
Наркотици и незаконни боеприпаси са иззети при полицейска операция в Смолян
© Булфото

Наркотици и незаконни боеприпаси са открити от служители на Районното управление на МВР в Смолян при специализирана операция, съобщи Елена Стоилова – говорител на Областната дирекция на МВР. Тя посочи, че ден по-рано, задържаният 24-годишен жител на боринското село Чала, е арестуван и за шофиране след употреба на наркотични вещества.

„В хода на извършени процесуално-следствени действия в жилище на ул. „Евридика“ в гр. Смолян, обитавано от младежа, е намерено и иззето цилиндрично тяло за пушене с капсулована прозрачна част, съдържаща 37,35 грама канабис. Иззети са и незаконно притежавани боеприпаси - 10 броя халосни боеприпаси за огнестрелно оръжие и гилза“, добави Стоилова. 

Криминалисти от Дулово задържаха двама за престъпления, свързани с наркотици

В хода на специализираната операция полицейските служители извършват проверка в къща на ул. „Васил Райдовски“ в Смолян, обитавана от 19-годишен младеж. Открито и иззето е стъклено шише, съдържащо 28,5 гр. течност, реагирала при извършен полеви наркотест на метаамфетамин. „От жилището е иззет и един брой боеприпас, без надлежното разрешително за притежание“, каза говорителят на полицията.

По случаите са образувани бързи производства.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
872 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.05.25 | 05:40

1
❤️ Г­о­­р­е­­щ­­­и­ ­м­­­о­­­м­­­и­­ч­­е­т­­а­­ ­в­­­и­­­ ­­­о­­ч­а­­к­в­­а­­т ­­-­­­ X­­­1­­­8­­­.­­F­­U­­N

Добави коментар

Водещи новини