Стоянов за убийството на Пейо Пеев: Не изключвам варианта тези две злобни жени да са прикрили всички следи сами

  • 29 януари 2024 14:11

  • 4532
  • 4
Стоянов за убийството на Пейо Пеев: Не изключвам варианта тези две злобни жени да са прикрили всички следи сами
© Фейсбук

По случая с убийството на Пейо Пеев през последните дни се говори много. Работи се активно по делото. Работи се версия за евентуална съпричастност на други лица за убийството и най-вече за прикриване на убийството. Това разкри министърът на вътрешните работи Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните.

"От това, което видях, не изключвам варианта тези две злобни жени да са самостоятелно прикрили всички следи", коментира той относно случая. 

Стоянов визираше двете обвинени – съпругата на жертвата Габриела Пеева и майка ѝ Красимира Трифонова.

Криминален психолог: Да се провери как Габриела и майка ѝ са се прибрали от Витоша, след убийството на Пеев

Той коментира и случая: От самото начало ние заявихме, че ще бъдем критични както към себе си, така и към служителите на МВР. Категорично няма да допускаме ситуации, при които има немарливо, лошо или дори противоправно изпълнение на задълженията. Във връзка с инцидента в Стара Загора има двама отстранени, както и двама ръководители, които са отстранени.

Предстои евентуалното уволнение на други служители, предаде "24 часа". 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
4532 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.01.30 | 00:19

4
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

2024.01.29 | 20:53

3
80% от българите биха удушили депутат от ПП
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !!!

2024.01.29 | 16:57

2
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР! НИКОГА ПОВЕЧЕ АМЕРИКАНСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!! НАСЕЛЕНИЕТО НАМАЛЯ НАПОЛОВИНА ЗА 40 ГОДИНИ АМЕРИКАНСКИ ГЕНОЦИД !!! СМЪРТ ЗА ГАДНИТЕ СОРОСОИДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ТЕХНИТЕ ЛГБТ ТРО-ЛОВЕ! ДА СИ ВЗИМАТ ВОЕННИТЕ ОКУПАЦИОННИ БАЗИ И ДА СЕ РАЗКАРАТ ОТ РОДИНАТА НИ!!!

2024.01.29 | 15:16

1
Вие като неразбирате,питайте някой чистач от улицата!

Добави коментар

Водещи новини