Мъж е установен за търговия с боеприпаси без произход в Димитровград

  • 05 януари 2024 10:49

  • 3182
  • 1
Мъж е установен за търговия с боеприпаси без произход в Димитровград
© Pixabay

Мъж от Стара Загора е установен при опит да търгува с боеприпаси без документи за произход в Димитровград, съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР в Хасково. Мъжът на 61-годишна възраст паркирал на търговско място на "Автопазара" в града леката си кола, когато бил проверен от униформени служители.

Те открили в автомобила общо 2450 халосни патрони от различен калибър и пушка с две гладкостенни цеви с неустановена марка и номер, за които притежателят им не представил документи за произход и такива, удостоверяващи правото му да търгува с тях.

Седем пушки и над 100 ловни и бойни патрони иззеха в Хисаря

Старозагорецът ги е предал с протокол на разследващите, допълват от полицията.

Предишният подобен случай в региона бе в средата на ноември м. г., когато пак в Димитровград 61-годишен мъж бе задържан първоначално с три газови пистолета с 66 боеприпаса от различен калибър, за които той не е представил документи.

Впоследствие в негов имот в село Бряст бяха открити още шест пистолета, пет пушки и други оръжейни части и боеприпаси.

Последвайте канала на

Нора Виткова
3182 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.05 | 11:08

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини