Простреляната жена в Русе е в критично състояние, търси се кръв за преливане

  • 14 декември 2023 09:39

  • 1230
  • 1
Простреляната жена в Русе е в критично състояние, търси се кръв за преливане
© Novini.bg/ Canva

Простреляната жена в Русе е в критично състояние. Това съобщи пиарът на Университетската болница "Канев" Стела Кръстева. 

Сигналът за престъплението е получено малко след 20:00 часа снощи. 39-годишната жена е простреляна от мъжа, с когото живеела на семейни начала. По-късно той е бил открит от полицията мъртъв, като най-вероятно се е самоубил. 

Простреляната в Русе жена - известна маникюристка

"Жената е приета в болницата с огнестрелна рана в гърба, като е засегната коремната област. Оперирана е по спешност и е настанена в критично състояние в интензивното хирургично отделение", каза д-р Симеон Симеонов - началник на отделение "Хирургия" в УМБАЛ "Канев".

От болницата съобщиха още, че се търси кръв за преливане. От там обясниха, че всеки, който желае да дари и отговаря на условията, може да го направи, независимо, че кръвната му група не отговаря на тази на жената. 

Тази сутрин вече е имало хора, които са дарили кръв за пострадалата, допълниха от болницата.  От полицията съобщиха, че по-късно ще бъде дадена повече информация по случая.

Мъжът, прострелял жена в Русе, се е самоубил

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1230 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.14 | 10:58

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини