Тъщата на кмета на Цалапица твърди, че е пребита от баща му

  • 29 ноември 2023 09:44

  • 952
  • 1
Тъщата на кмета на Цалапица твърди, че е пребита от баща му
© БТВ

Ваня Костадинова, тъща на кмета на Цалапица Ивайло Данаилов, е в болница със счупвания и синини след побой. Жената е в стрес от преживяното, обвинява за причинените ѝ травми бащата на кмета Данаил Данаилов.

Костадинова разказва, че преди 2 дни отишла да поиска съдействие за решаване на проблем в младото кметско семейство, но не срещнала разбиране от свата си.

„Изхвърли ме по стълбите. Те са няколко стъпала. Блъска ме... Такава беше болката в рамото, че само се молих да спрат. А съпругата му през цялото време казваше, че съм артистка и се правя, че ме боли. Той е двуметров мъж. Той ме хвана, вдигна и хвърли. Накрая имах чувство, че губя съзнание. Само се молех да спре...“, твърди тъщата на кмета.

Поредна драма в Цалапица! Съпругата на кмета го хваща в крачка, тъщата е в болница след побой у сватовете

Братът на потърпевшата я открива в безпомощно състояние на улицата пред къщата на семейство Данаилови и я придружава до спешното отделение.

Въпреки болката, тъщата намира сили да брани доброто име на своя зет: „Той през тези години направи много за селото. Има големи амбиции. Иска селото наистина да разцъфне, прави празници“.

Кметът на Цалапица първо отказа коментар, а после призна, че не е присъствал на скандала. Бащата на кмета също отказа да застане пред камерата. В телефонен разговор каза: „Ако някой дойде във вас и вдига скандали вечер, неканен, в 20 ч. нагоре... Просто исках да я избутам да си отива. Не съм искал никой да удрям. Тя по стълбите се спъна“.

От районната прокуратура в Пловдив съобщиха, че се води разследване и тепърва ще се  уточнява дали пострадалата е бита, дали се е спънала или е блъсната на земята.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
952 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.29 | 11:16

1
Знаете ли, че 74% от заседналите хора развиват хемороиди и те също могат да бъдат причинени от бременност, затлъстяване и генетика. Малко се говори за това, но на практика е масово заболяване, но има решение.-----> mub.me/hemoferon

Добави коментар

Водещи новини