Пожар гори в Стара Загора

  • 04 ноември 2023 13:27

  • 3804
  • 1
Пожар гори в Стара Загора
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Два пожарни автомобила гасят пожар в старозагорския квартал „Кольо Ганчев“. Това съобщи за БТА старши инспектор Михаил Михов, началник на група "Оперативен център" към Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението“.

Той посочи, че сигнал за инцидента е подаден около 11:00 часа и гори в близост до предприятие за обработката на отпадъци.

Михов допълни, че през района на община Стара Загора премина за кратко буря. Има постъпили сигнали за паднали дървета и клони по градската пътна мрежа, както и по част от републиканските пътища. Създадена е организация за отстраняване на щетите.

Пожарът в село Говедарци остави без дом две семейства с деца

В района на Казанлък също има множество паднали дървета в околностите на град Казанлък. Такива има на Околовръстния път, на пътя между селата Дунавци - Копринка, Дунавци – Хаджидимитрово, Хаджидимитрово – Шейново, както и на прохода "Шипка". На място има един пожарен екип, предстои да се включи и втори такъв, каза още той. Движението в тези участъци е затруднено.

Михов уточни, че в северната част на област Стара Загора освен дъжд има регистриран валеж и от град.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
3804 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.04 | 15:30

1
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> mub.me/medik

Добави коментар

Водещи новини