Пожарът в село Говедарци остави без дом две семейства с деца

  • 03 ноември 2023 07:36

  • 2029
  • 2
Пожарът в село Говедарци остави без дом две семейства с деца
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

Пожар в село Говедарци остави без дом две семейства с деца. В пламъците са изгорели две къщи и стопански постройки.

Пожарът все още не е напълно потушен – има локални огнища. В гасенето се включват освен четири екипа на пожарната и доброволци от околността.

Огънят тръгва от разпалено барбекю, разказват съседите на пострадалите семейства. Пламва барака, която е в двора между двете къщи. Непосредствено до нея има паркиран автомобил, който е с газова уредба.

По информация на bTV газовата уредба на колата не е гръмнала.

Голям пожар в с. Говедарци: Изгорели са две къщи и стопански постройки

„Аз бях вътре в стаята с малкото си дете и се оправях, за да изляза и да взема другите си две деца от детска градина. Тогава видях огъня, но в първия момент не си представих, че е нещо толкова сериозно“, разказва Светослава Пейчева.

Когато вижда как всичко се случва за секунди, тя грабва детето и го извежда от къщата. След това започнала да търси маркуч, за да гаси пожара.

Междувременно съседката в другата къща също подценила ситуацията, защото решила, че някой събира и гори сухи листа и треви в двора си.  След това обаче чула викове: „Горите“ и „Давайте маркуча“. Започнали да прииждат и други съседи, за да помагат в гасенето.

Сега семействата без дом са отседнали в роднини, защото къщите им не стават за живеене. Твърдят също така, че са в шок и непрекъснато им се привиждат пламъци.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2029 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.03 | 10:36

2
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спеpма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба:------>> mub.me/medik
Мара

2023.11.03 | 09:20

1
Разбира се съчувствам на пострадалите, но пак питам докога ще се пренебрегват застраховките, които включват и пожар, и други бедствия. Или пак "държавата" тоест всички ние да плащаме безхаберието на някои хора !

Добави коментар

Водещи новини