Журналисти за поръчковото убийство на Петров: Скоро не сме имали такова професионално покушение

  • 18 август 2023 07:53

  • 7289
  • 4
© Кадър - Нова телевизия

Министър-председателят акад. Николай Денков свика съвещание с представители на МВР и службите за сигурност в Министерския съвет, съобщиха от правителствената пресслужба. То е във връзка със зачестилите тежки криминални престъпления в страната. А по-рано съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов поиска свикването на Съвета по сигурността към МС.

Всичко по темата:
Убийството на Алексей Петров 158

„Мълчанието на разследващите органи е правилно. Скоро не сме имали такова професионално покушение, ако не броим това в ЮАР срещу Красимир Каменов-Къро”, каза журналистът Стефан Миланов.

Според журналиста Асен Григоров убийството не е политическо, въпреки че има такъв ефект в развилата се вече ситуация. „Аз смятам, че безспорно установените факти от властите трябва да бъдат коментирани. Именно защото мълчанието поражда слухове”, добави Григоров.

Относно въпроса дали е имал желание да се завръща в държавните служби, Асен Григоров изказа съмнения. А Стефан Миланов заяви: „Има едни хора, на които всичко им е чисто, всичко им е наред. Прокуратурата, следствието, полицията не откриват нищо за тях. Но когато стане проблем, всички се отричат от тях. Другият такъв човек е Делян Пеевски. С него никой не иска да прави бизнес никога, не се сформират коалиции. А пък на него всичко си му е наред, той няма нито едно обвинение. Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна беше на същото ниво.”

Последвайте канала на

Калина Христова
7289 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.08.18 | 13:51

4
Хванете поне един да го приковем на кръст на центъра и всеки да реже месата.му докато каже всичко и пукне.
Смях

2023.08.18 | 10:53

3
"Скоро не сме имали такова професионално покушение, ако не броим това в ЮАР срещу Красимир Каменов-Къро”?! Че кога пък ЮАР стана щат на България, че да сме "имали"?

2023.08.18 | 10:43

1
Американска работа
ДО

2023.08.18 | 10:48

2
ОТ СССР, ТРАКТОРА Е. БИЛ АГЕНТУРА НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини