Тихомир Безлов посочи къде да търсим мотивите за убийството на Алексей Петров

  • 17 август 2023 07:47

  • 3855
  • 6
Тихомир Безлов посочи къде да търсим мотивите за убийството на Алексей Петров
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията каза в студиото на "Денят започва", че заради сходство с предишните опити за покушение срещу Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, мотивите за убийството могат да се търсят в миналото на бизнесмена. Но самият той смята, че е по-вероятно да става дума за дейността му напоследък.

Всичко по темата:
Убийството на Алексей Петров 158

"Хората виждат сходство в подхода за убийството на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна. Отдават го като една стара линия на конфронтации и враждебност. Даже има хипотези, кои са възможните поръчители. По-скоро трябва да търсим причината в последните месеци. Застрахователната компания, която се смята, че е негова собственост, беше много активна в блокирането на един закон, свързан с европейските правила за застраховане, което имаше проблеми първо в комисия, но в крайна сметка закона беше блокиран и тогава се заговори за коалицията "Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна", поясни Тихомир Безлов, експерт по сигурност.

"След окончателното му оправдаване от съда през 2021 г. той изчезна и сега се появи изведнъж около съставянето на правителството. Той беше първият човек, който много директно се конфронтира с Гешев. При преговорите между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП-ДБ той каза, че Гешев трябва да подаде оставка и да разчисти възможността за правителство. Няколко дни по-късно Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова каза, че ще поиска оставката", каза още той.

Славчо Велков разкри защо се е случило убийството на Алексей Петров

По думите му засилването на позицията на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна вероятно е попречило на хора, които са имали други планове по отношение на дейността на фондове, инвестиции в определени технологии и т.н.


 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3855 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Оня свят

2023.08.17 | 09:28

4
Като чета коментарите в тоя сайт се отчайвам от тоталната простотия на коментиращите.

2023.08.17 | 10:30

6
По-скоро от безхаберието да спрат два-три платени идиота омазващи всичко.

2023.08.17 | 09:43

5
Какъв бизнесмен е тоя бе братче? С държавни пари и краде от народа за да върти бизнес. Баааго и бизнесмутрата. Всичките да ги ликвидират такива. Що народ си патят от решенията и постъпките на такива ДС мутри. Цял народ си пати. Ликвидация. Не ми е жал. Следващия моля!

2023.08.17 | 08:27

3
от кога тоя соросоид стана експерт по сигурност? глад го гони и се прехранва от хонорари по тв-тата. аман от малоумници търсещи слава.
Предидента го е поръчал

2023.08.17 | 08:27

2
Кое не е ясно

2023.08.17 | 08:27

1
от кога тоя соросоид стана експерт по сигурност? глад го гони и се прехранва от хонорари по тв-тата. аман от малоумници търсещи слава.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини