Мъж е в критично състояние след падане от велосипед в Монтана, ранен е и синът му

  • 02 август 2023 15:34

  • 872
  • 0
Мъж е в критично състояние след падане от велосипед в Монтана, ранен е и синът му
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Мъж на 44 години от Монтана е настанен в местна болница в критично състояние, а седемгодишният му син също е ранен, след като при каране на велосипед внезапно се счупила вилката и двамата паднали на земята в движение, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Произшествието е станало съм 21:10 часа снощи на улица „Ал. Батенберг“ в Монтана. Тогава бащата и синът се прибирали към дома си с велосипед „Рейнджър“, на който бил монтиран двигател с вътрешно горене. Те паднали при произшествието, като момчето е в болница със счупен зъб и охлузни рани, а баща му - с фрактура на черепа и опасност за живота.

Катастрофа в Сливенско: Велосипедист е с опасност за живота

По случая е образувано досъдебно производство по член 343 от Наказателния кодекс.

От Областната дирекция на МВР в Монтана съобщиха, че от началото на този година в региона са станали 20 транспортни произшествия с участието на деца, при които са ранени 27 деца. От тях 20 са били пътници в автомобили, четири са били пешеходци, две са били водачи на велосипед и тротинетка, а едно е шофирало лек автомобил без книжка. В региона няма загинало при катастрофа дете. Само ден преди настоящото произшествие, дете с тротинетка беше блъснато от шофьор на кръстовище в Берковица.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
872 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини