Сигнал за бомба опразни варненски мол, евреи изпаднаха в паника

  • 01 август 2012 15:14

  • 4006
  • 1
Сигнал за бомба опразни варненски мол, евреи изпаднаха в паника
©
Сигнал за бомба опразни Гранд Мол Варна, информира "Стандарт". Посетителите бяха евакуирани от сградата.

В момента отвън са се струпали около 500 души, а охраната изкарва колите от подземния паркинг.

Между хората има израелски туристи, които са в паника заради атентата на летището в Сарафово
, при който загинаха петима техни сънародници. Тогава терорист-камикадзе взриви автобус с израелци.

Гранд Мол Варна е до автогарата и това внася допълнително напрежение.

Пет минути след евакуацията се оказа, че тревогата е фалшива. На клиентите беше обяснено, че технически проблем е предизвикал евакуацията.  Преди 2 месеца в мола пак е имало учение, обясниха от персонала. 

Единствената последица беше зверското задръстване от автомобили пред сградата поради липсата на полиция. 

Сигнал за бомба в Гранд мол не е подаден изобщо в полицията, казаха от пресслужбата на ОД на МВР във Варна. Днес около 14,30 часа се е задействал датчик за дим. Последвала задължителната в такива случаи евакуация. Веднага е извършена проверка на цялата територия и за по-малко от 5 минути работата в търговския център е възстановена. Това обясни Антоанета Тенева, маркетинг-мениджър на гранд мол Варна, предаде "Стандарт".

Според нея няма струпване на хора, както и инциденти. Задействала се е противопожарната система в детския кът. Най-вероятно някой си е позволил да пали цигара.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4006 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ГЕРБ=ТЕРОР

2012.08.02 | 07:39

1
Бойко Борисов и Цветанов са мозъка на т. нар. група "Наглите", която преди изборите отвличаше и убиваше хора за да набира пари за предизборната си кампания. Последната година се разигра един добре режисиран театър в който тези хора "уж" бяха заловени. Между другото на някой от тях вече е платено да излежат 1-2 годинки за пред хората. Да не говорим, че цялата държава е превзета от мафиотите и престъпниците на клана ГЕРБ, това са: ДАНС, ГДБОП, полицията. В ДАНС е намърдана дори пачаврата на Цветанов! Да не говорим колко убииства са извършени 90-те години от мутрата Бойко! Да не говорим какво е правил като член на БКП 80-те години...Та какъв пример може да даде на децата това управление.

Добави коментар

Водещи новини