Откриха кокаин до училище във Варна

  • 25 януари 2023 12:33

  • 345
  • 1
Откриха кокаин до училище във Варна
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

12 души са били задържани по време на масирана полицейска акция във Варна и областта, съобщават от пресслужбата на МВР в морския град.

Превантивна специализирана полицейска операция срещу битовата престъпност се провежда на територията на Варна и с. Синдел, където в понеделник беше изнасилена възрастна самотна жена.

В операцията са включени екипи на „Криминална полиция“, „Охранителна полиция”, „Пътна полиция”, Четвърто РУ, специални полицейски сили, както и екипи на жандармерията. Има изградени временни КПП-та, на които се проверяват водачи и техните автомобили. Акцията се провежда съвместно със служители на „Енерго - Про“ и Държавно горско стопанство – Варна.

При старта на инспекцията, служителите на реда са открили огнестрелно оръжие без серийни номера, с преправена дръжка и скъсена цев. Намерени са и множество боеприпаси към нея.

Извършена е проверка в питейно заведение в областния град, в близост до учебно заведение, от където са иззети наркотични вещества – кокаин.

Мъж инжектира наркотик на жена в двора на училище в Пловдив

При проверка на автомобил са намерени марихуана и амфетамин, разпределени в найлонови пакетчета и подготвени за разпространение.

В хода на последвалите действия са задържаните 4 мъже, извършвали битови кражби, други двама са в ареста за шофиране без издадено свидетелство за правоуправление на МПС, двама за притежание на наркотични вещества, а шест са хванати за неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа, както и е задържан микробус с незаконно придобит дървен материал.

По време на операцията са проверени 681 автомобила и 936 човека.

В последните месец и половина, след активните полицейски действия в района на с. Синдел, са неутрализирани две групи извършители на крупни кражби на пари и вещи от частни домове.

Цветелина Кирилова
345 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.25 | 13:33

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини