Закопчаха крадец на злато

  • 16 юли 2012 14:31

  • 851
  • 2
Закопчаха крадец на злато
©

Полицията задържа 54- годишният В. Г от Берковица, който има 17 присъди за кражби и 7 криминални регистрации за обири и грабежи.

Последните удари на рецидивиста са кражби на златни накити във Велико Търново и Павликени. Полицаите от Берковица го разпознали по изпратени снимки от видеокамерите в обраните обекти.

Крадецът направил първия си удар в Търново на 9 юли т.г. Под предлог, че иска да разгледа златните верижки, той свил 9-грамов ланец и изчезнал. На следващия ден "клиентът" плячкосал други два синджира от магазин в Павликени. В следващото златарско ателие в града,номерът му не минал, но мъжът успял да се измъкне. След подадените сигнали полицаята започнала разследване. Криминалистите иззели видеозаписи от камерата за видеонаблюдение в магазините и  разпространили снимки на заподозрения извършител.

След проведени множество действия по разследването от служители на полицейските управления във В. Търново, Павликени и Берковица извършителят на кражбите бе задържан в родния си град. Установено е, че 54-годишният рецидивист е извършвал подобни престъпления и на територията на град Харманли.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
851 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.07.16 | 19:24

1
защо се дава възможност на такава измет да се движи свободно?

2012.07.16 | 20:09

2
за да има престъпления и после "разкриваемост", не си ли оиправдавал заплатата си и ти?

Добави коментар

Водещи новини