Измамиха две жени - щели да им развалят магии

  • 03 юли 2012 14:55

  • 1033
  • 1
Измамиха две жени - щели да им развалят магии
©

Две жени са били измамени и ограбени под предлог за разваляне на магия в Старозагорско, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Вчера около 17.09 часа в Районно управление "Полиция" - Казанлък е получено съобщение от 64-годишна жена от с. Ягода, за това че около 12.00 ч. в дома й дошли непознати жени, които предложили да й развалят направена магия. За целта жената трябвало да даде наличните си пари, над които да се бае. Пенсионерката предоставила сумата от 520 лв., като след няколко часа установила, че е измамена и алармирала полицейските служители.

Също вчера около 12.12 ч. във Второ Районно управление „Полиция” - Стара Загора е получено съобщение от 70-годишна жена от с. Калояновец, за това че два часа по-рано е посетена в дома си от две непознати жени, които предложили да й развалят направена магия. За целта жената трябвало да даде наличните си пари, над които да се бае. Пенсионерката предоставила сумата от 600 лв., която по-младата жена увила в кърпа. След като непознатите си тръгнали, жената развързала кърпата и установила, че парите липсват. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление „Полиция” - Стара Загора.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
1033 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
СТАНИМИР

2012.07.04 | 03:41

1
За всичкото роми, което танцуват да запалим къчак, къчак...

Добави коментар

Водещи новини