Мащабна операция в градове и села около Карлово, има задържани

  • 26 август 2022 15:22

  • 2738
  • 0
Мащабна операция в градове и села около Карлово, има задържани
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Цял арсенал незаконни боеприпаси са открити в дома на жител от село Христо Даново. Това е станало при мащабна операция в Карловско, в която участват 7 полицейски екипа и 5 от жандармерията. Мъжът е задържан. Със същата мярка е и жител на Баня, у когото са открити наркотици.

На прицел са 14 населени места, а акцията е разпоредена от шефа на пловдивската полиция Димитър Балев. В обхвата на операцията попадат Карлово, Калофер, Сопот и Баня, както и селата Розино, Христо Даново, Столетово, Кърнаре, Певците, Иганово, Анево, Васил Левски, Ведраре, Бегунци.

Спецакция на ГДБОП във Варна: Разбиха нелегална фабрика за цигари

Проверяват се търговски обекти, заложни къщи, автоморги и физически лица съвместно с представители на РИОСВ, БАБХ, НАП и Горското. До 14 ч. са проверени 7 адреса, 6 търговски обекта, 139 души и 85 автомобила. Издадени са 27 глоби с фиш и са съставени 2 акта.

Срещу жена от Баня се води предварителна проверка за престъпление с акцизни стоки без бандерол. Междувременно на адрес в същия град е открита и незаконно съхранявана дървесина, за което е съставен акт за административно нарушение от служители на ДГС -Карлово.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2738 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини