Спасители задържаха крадец на плажа в Бургас

  • 15 август 2022 10:28

  • 1772
  • 1
Спасители задържаха крадец на плажа в Бургас
©
Слушай новината Слушай новината

Спасители на централния плаж в Бургас влязоха в ролята на полицаи и заловиха крадец на скъп телефон, информира Нова телевизия.

Инцидентът се разигра в събота по обед. Крадецът използвал наплива от хора, за да открадне скъпата вещ, без да подозира обаче, че ще бъде заловен.

По това време на бургаската брегова ивица е имало близо 40 000 плажуващи. По думите на Катя Касабова, журналист, централният плаж в Бургас е един от най-добре охраняемите плажове. 

Докато Касабова е била на плажа по служебен ангажимент, чува викове и става свидетел на гражданския арест.  Един от спасителите разказа, че за кражбата му било съобщено от друг негов колега.

“Аз пресрещнах крадеца и го помолих заедно да изчакаме полицията. Той ме нападна с юмруци, при което хора от плажа и други колеги дойдоха да помогнат”, разказа спасителят Даниел. 

Димитър е спасителят, съобщил за кражбата. “Видях един човек да тича с чанта, а зад него собственикът ѝ.

Спасители от плажа в Слънчев бряг: Не сме били туристи, поляците бяха пияни!

Съобщих по станцията за това, дадох описание на човека и отидох да помогна на колегата”, разказа за случката младежът. Извършителят е задържан. Той е познат на полицията. Направил е пълни самопризнания.

По случая е образувано бързо производство. Очаква се до края на седмицата мъжът да получи присъда. 

Последвайте канала на

Калина Христова
1772 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Рома

2022.08.19 | 14:42

1
Дайте ми синьото лице .Нали бил познат уж.Що го криете тогаз

Добави коментар

Водещи новини