Шофьорът на джипа, блъснал мъж пред столична болница: Нямах спирачки

  • 15 юли 2022 12:32

  • 1382
  • 1
Шофьорът на джипа, блъснал мъж пред столична болница: Нямах спирачки
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

Възрастен мъж е с опасност за живота, след като беше блъснат на околовръстното шосе в София. Пострадалият е портиер на столична болница. Приет е в противошокова зала на ВМА с множество травми."Нямах спирачки, паднаха. Преди мен бяха два камиона, аз дадох сигнал", заяви пред БНТ Василий.

"Ежедневно се създава риск за гражданите, които преминават по този тротоар и които се опитват да преминат това кръстовище, тук на кръговото има няколко произшествия, тежки катастрофи, срещу нас има и жертви друг път, които са се случвали. Очакваме като пасивни наблюдатели и се опитвахме да помагаме на движението да не се случва това, което стана, но в опита да помагаме пострада нашия служител", допълни Андрей Марков, управител на болницата.

Шофьор на луксозен автомобил удари два камиона и пешеходец

 

"Има наш полицейски патрул и ги санкционираме да не спират. Те не слушат и продължават. Имало е предложение в Общинския съвет на София, дадено е предложението, но не са я затворили. Какво можем да направим ние от полицията ми кажете. Нашата работа е като ни се обадят по сигнал да отидем да вземем отношение. И както виждате вземаме отношение. И ще ви покажа колко сме санкционирали от тези тирове", каза още Тенчо Тенев, директор на "Пътна полиция-София".

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1382 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Анонимен

2022.07.15 | 14:07

1
Страхотно оправдание! Нямал бил спирачки!? Извикай платформа да го закара в сервиз, малоумнико!

Добави коментар

Водещи новини