След акция в Сливен полицията иззе наркотици

  • 11 юли 2022 10:19

  • 506
  • 2
След акция в Сливен полицията иззе наркотици
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Акцията на полицията в Сливен установи мъж, който незаконно държи дрога. В сливенския квартал „Надежда“ служители са извършили следствени действия в жилище, обитавано от криминално проявен и осъждан 34-годишен мъж, съобщи Дарик.

На място са намерени и иззети около 50 броя полиетиленови пликчета, съдържащи бяло кристалообразно вещество, което при полевия тест е реагирало на метамфетамин.

Спецакция за търговия с кръв в столицата, има задържани

Иззети са още парична сума, златни накити и други предмети, имащи отношение към извършваната престъпна дейност.
 

34-годишният мъж е задържан за 24 часа.

По случая се води разследване.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
506 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.07.11 | 10:37

2
Наемният етос на компанията е капсулиран в разговор между висши ръководители, обсъждащи заплахата за шофьорите на Uber от атака в Париж, когато утвърдените таксиметрови оператори в града излязоха на стачка. Травис Каланик, съосновател на Uber и бивш главен изпълнителен директор, искаше неговите шофьори да се противопоставят на стачката с масово гражданско неподчинение. Когато беше предупреден, че това може да провокира жестоко отмъщение, Каланик отговори: „Мисля, че си струва. Насилието е гаранция за успех."

2022.07.11 | 10:29

1
Имаше таксита преди Uber, точно както имаше книжарници преди Amazon и приятели преди Facebook. Голяма част от иновациите са нови начини за реализиране на стари идеи. Технологията дава предимство на иноватора, като намалява разходите, позволява по-пъргава доставка и изпреварва утвърдени търговци, които са приковани към остарели методи.

Добави коментар

Водещи новини