Психично болен се самонастявал във вили край Своге

  • 22 юни 2012 13:28

  • 1070
  • 4
Психично болен се самонастявал във вили край Своге
©

Полицаи от Своге заловиха психично болен мъж, самонастанявал се във вили в района, съобщиха от Областната дирекция на МВР-София.

Преди седмица в полицията позвънил собственик на къща в село Лесков дол, който заявил, че неизвестни са пребивавали в имота му и са изконсумирали бутилка ракия, бутилка вино, както и два буркана с консервирано месо. При огледа се установило, че в къщата е проникнато чрез счупване на прозорец.

През последните няколко седмици полицейските служители научили за още няколко идентични случая, при които във вили в селата около Своге бил засичан психично болен мъж. Криминалистите предприели незабавни оперативно- издирвателни действия и установили самоличността на извършителя - В.В. на 37 години от Своге. Изяснено било, че от около един месец психично неуравновесеният мъж е влизал в няколко необитаеми вили, изяждал и изпивал всичко, което намерел, даже и преспивал в чуждите имоти. В хода на разследването се установило, че на два пъти собственици са “изненадвали” неканения гост в неадекватно състояние и без дрехи. В хода на работата полицаите установили, че на В.В. преди време е издаден медицински документ, удостоверяващ, че след употреба на алкохол, мъжът губи контрол над действията си. С постановление на районната прокуратура мъжът е настанен в областния психодиспансер за принудително лечение.

По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1070 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ех, тия заглавия

2014.01.10 | 17:39

4
Деси, "самонастявал" някакъв нов вид мастурбация ли е?
инж.

2014.01.10 | 17:39

3
EХ, че удобно ама.... Под въздействие на алкохол губел представа за действията си, ама видите ли изяждал и изпивал всичко . Е като губи контрол, що не иде да легне под някой влак, ами се настанява в имотите на хората, и ошушква всичко...
до човека с "инж." отпред

2012.06.23 | 15:26

1
лудост всякаква има, на един му се мре, друг плюска като животно, трети гласува ли, гласува... пробвай да изгубиш контрол и ще разбереш от кои си
Гняв народен, Гняв Божи

2014.01.10 | 17:39

2
Добре са направили бездомниците , че са разбили палатите на изедниците.Кой на днешно време може да си позволи вила? Само мародерите, забогатяли с измами и кражби.Всичко се връща.

Добави коментар

Водещи новини